På Smällen!

Tävla om ett par knipkulor!

Det var ett tag sen som jag hade en tävling här på bloggen så nu när jag har kommit i ordning här på Loppi och äntligen är frisk från influensan så tänkte jag att det var dags att köra en ny tävling 🙂

Jag har ju tänkt träna upp mina knipmuskler och tänkte att det kanske var nån mer som var intresserad av att göra det 🙂 I så fall kan ni vara med och tävla i den här tävlingen där ni kan ni vinna ett par knipkulor från Kinoshopping.se!

20140608-154352-56632010.jpg

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att tipsa om ert bästa kniptips! Var och när gör ni era knipövningar? Har ni någon rutin? Och hur gör ni för att inte glömma bort knipövningarna?

Tävlingen pågår fram till måndagen den 23:e juni klockan 20.00! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sanna

  Mitt bästa kniptips är att knipa under samlaget! Den sköna känslan blir då både intensivare och skönare för båda parterna 🙂

 2. Lina Å

  Åh, vilken bra tävling 🙂 Jag kniper så fort vi ammar eller ger bebisen annan mat. På så sätt blir det minst sex gånger om dagen och det har gjort susen kan jag säga!

 3. Hanna

  Jag kniptränar samtidigt som jag tränar magen med hjälp av Mamma Mage – appen. Den är otroligt bra för alla nyblivna mammor! Enkel träning som går snabbt, bättre kan det inte bli 🙂

 4. Matilda

  Åh, är gärna med.. 🙂

  Jag är tyvärr lite dålig på att komma ihåg att göra det så skulle själv behöva lite tips (och knipkulor!!) 😛 men jag försöker göra det tex när jag ammar. Nu ammar jag dock inte så ofta längre, men försöker fortfarande göra det när jag matar. Men lite dålig på det som sagt..

  Kram Matilda

 5. Cissi

  Mitt tips är att verkligen fråga sin barnmorska om man gör rätt när ”man ändå ligger där” på nån gynundersökning… Jag var helt övertygad om att jag gjorde rätt när jag knep, men icke 😉 tackolov har jag inte fått några problem, än iaf.. 😉 och nu tror jag att tekniken är rätt… Annars är mitt tips samma rutin varje dag.. Typ knipa när man ändå borstar tänderna

 6. Tina Carlström

  För att hitta bäckenbottenmusklerna kan man någon gång pröva att ”knipa av” strålen en kort stund när man kissar. När man väl hittat musklerna och hur man ska göra med olika övningar kan man göra dem både liggandes och sittandes. Jag brukar sitta på mitt kontor framför datorn och knipa =)
  Medan mitt dator startar upp på morgonen brukar jag göra övningar. Detta blir en bra påminnelse och rutin varje dag.

 7. Thaimorsan - Siranee

  Åmeh halva kommentar försvann…? Jo har inget belägg på att man kan få lättare orgasmer av att knipa men utan att göra nåt speciellt knip så kittlas det i mina ben när jag väl gör de hehe so I know. Ligger på sängen å kniper nu… kniiiip tjejer kniiip!

 8. Malin

  Hej!
  Jag kniper varje kväll när jag ligger och läser innan jag ska somna.
  Varierar styrka, längd och hastighet på knipningarna.
  Är en sån enkel sak att göra om man bara får in rutinen och så effektivt för att minska risken för läckage.
  Ha en härlig midsommar!
  Mvh
  Malin

 9. Angie

  Ärligt talat så gör jag dem väldigt väldigt sällan.
  I början efter att sonen kommit och jag hade varit på första återbesöket på MVC 12 veckor efter förlossningen, så laddade jag ned en app ( mamma mage, som för övrigt är superbra när man ska starta igång träning efter förlossningen ) då började jag med olika enklare övningar med bl.a. Knipövningar.
  Jag höll på varje kväll i ca 3 månader och sedan blev vi magsjuka hela högen och då föll alltihop.
  Nu har jag märkt att jag har börja läcka lite, inte så kul när man är 25 år gammal precis.

  Jag har så svårt att börja om, jag kommer att börja men det känns som om jag behöver lite motivation och inspiration.
  Kramar

 10. Petra

  Gör alltid knipövningar när jag har lagt i en inpackning i håret i duschen. Blir inte dagligen men ett par gånger i veckan. De andra dagarna blir på kvällen när jag diskar lillkillens flaskor:)

 11. Jana

  Gör knip övningar när jag kissar, blir många övningar nu som gravid då man springer o kissar hela tiden. Tycker ändå svårt att hålla tätt sen första förlossning 🙁

  1. Matilda

   Har hört att man inte ska göra det just när man kissar, bara för att ”hitta knipet”. Vet dock inte riktigt varför..

   1. Anna

    För att kissa är en reflex som vi har. Om man stör den för mycket genom att knipa då man kan kissa kan man få problem att tömma blåsan helt.

 12. Marie Alvas mamma

  Jag är jätte dålig på att komma ihåg knipövningarna! Jag försöker göra det till rutin innan jag somnar. Jag hoppas på att vinna knipkulorna!! Jag är övertygad om att det skulle hjälpa mej och ge mej motivation att träna upp musklerna!

 13. Hanna

  Mitt bästa tips är samma som någon redan skrivit- knip när du borstar tänderna! Det är ju sällan man glömmer tandborstningen 🙂

 14. Maria

  Jag brukar börja med att knipa runt ändtarmen – ungefär som om du försöker hålla tillbaka en prutt – och fortsätt framåt 🙂 Sen fick jag tips via Nyhetsmorgon en dag att man skall träna styrka, uthållighet och/eller snabbhet.
  •Styrka tränas genom att knipa i fem till sex sekunder och sedan vila lika länge. I början kan du knipa två till tre gånger i följd och öka på antalet, upp till ca tio gånger i följd, ju starkare du blir.
  •Uthållighet tränas genom att knipa lite lösare, ungefär med halv styrka, så länge som du orkar. Görs som komplement till styrkeknipen.
  •Snabbhet tränas genom att knipa i ungefär tre sekunder och sedan vila lika länge. Upprepa tio gånger i följd en gång om dagen.

  Men jag är jättedålig på att komma ihåg att göra allt detta, utan det blir oftast bara lite snabba knip i samband med att jag tvättar händerna

 15. Anna

  Kniper alltid när jag borstar tänderna. På så sätt blir det alltid två gånger om dagen i ca 2 minuter. Perfekt!

 16. Fredrika

  Åh, jag är superdålig på att komma ihåg att göra mina, men jag borde verkligen sätta igång, förlossning för 1 år sedan och tycker fortf de läcker..
  Mitt tips får bli att göra det i sängen innan läggdags, först då jag kommer på att jag inte knipit på hela dagen 😉

 17. Erica

  Börja med att knipa när du kissar för att hitta rätt muskler. Sen gör du olika set med långa ”milda” knip, och korta där du tar i allt var du kan. Gör det när du kollar på tv på kvällen. En reklampaus, det kan man undvara!

 18. Mikan

  Bästa tipset är att ligga på golvet och trycka som du ska bajsa. Där det känns i muttan ska man knipa, det är de musklerna man vill åt