På Smällen!

Plötsligt händer det… eller?

Idag känner mig fortfarande lite hängig. Mensen har inte kommit och jag har fortfarande ”mensvärk” så på morgonen tänkte jag att jag testar gravtestet ändå… Jag har ju så många test och dom är ju så billiga. Det kanske rent utav blir en trevlig start på dagen.

.

Först ser jag inget streck på testet så jag går in i duschen. När jag är färdig tittar jag på testet igen och som det var en synvilla tycker jag att jag ser ett svagt streck men det försvinner sen. Alltså det var typ en synvilla. Men sen tittar jag supernoga på testet och då kan jag se ett supersvagt streck! Det gick inte ta ett kort på det, det var alldeles för svagt. Det gick inte att avgöra om strecket var svagt rosa eller grått heller. Jag har hört att om det är svagt rosa är det positivt och om det är svagt grått är det ett spökstreck.

.

J sa att han kanske kunde se ett streck. Jag berättar för kollegan på jobbet och sen gick jag hela dagen och längtade efter att få gå hem och sova för att nästa morgon och testa igen. Jag gick till och med hem tidigare eftersom jag inte kunde koncentrera mig. Väl hemma igen försökte jag spela sims, men jag kunde inte koncentrera mig på det heller så jag satt och googla spökstreck.

.

När J kom hem från gymmet beklagar jag mig över att jag känner mig tjock! Jag säger att jag inte vill åka till Portugal och Italien om jag inte är gravid! Jag kommer inte vilja använda bikini för att jag känner mig tjock. J gör allt för att övertala mig om hur fin jag är och att jag inte alls är tjock! Goa fina snälla han!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.