På Smällen!

Missfallet är i full gång

Helt sjukt! För några minuter sen så hade jag så ont att jag nästa svimmade när jag satt upp och kämpade verkligen för att klara av en enda minut till. Mamma ringde till sjukhuset och var redo för att komma och hämta mig och plötsligt så går vattnet. Jag vet att det var vattnet för det kändes som jag plötsligt kissade på mig en stor skvätt. Jag trodde det var supermkt blod som bara plötsligt rann ut så jag slet av mig byxorna för att sätta på toaletten men då såg jag att det inte fanns nåt blod. Och enda sedan dess så har jag knappt ont. Inga mera värkar och nu kommer det både blod och massa klumpar så nu har jag hopp om att slippa skrapningen ändå 🙂 snällare mot kroppen som läkarn sa 🙂

Nu känns det faktiskt rätt så bra, konstigt nog. Jag sitter här och trycker ut blod och klumpar men jag kan åtminstone påverka min situation. Jag kan krysta och då kommer det ut snabbare.

Jag hade inte bestämt mig om jag skulle titta i toaletten eller inte. Men nu gör jag det. Jag tittar på varenda klump, men jag hoppas att jag ska missa fostret eller att det ska vara så litet och skrumpet att jag inte fattar att det är det, men jag måste ändå titta. För mitt eget samvetes skull tror jag…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. J

    Tänker på dig och hoppas allt gick vägen! Som du skriver, att göra det utan någon hjälp mer än lite smärtstillande, oavsett storlek, så gör det fruktansvärt ont. Hoppas du får en lugn och skön dag hemma så du får ta igen dig sen. Kramar!!

  2. elin

    Många kramar till dig gumman!! Du är så stark! Jag kan inte ens föreställa mig hur du mår o går igenom just nu!! Men de blir bättre!! Ta hand om dig!! Många många kramar!!!

  3. Sandra

    Vad bra att kroppen fattade till sist. Men verkligen inte kul. Varit där du är nu. Håll ut. Snart är kroppen redo igen. Kram.