På Smällen!

Jag avbryter Fitnessfighten

Ja, för min del är den iaf slut nu. Tack alla som har hejat på mig och jag hoppas att ni inte blir besvikna på mig för att jag inte kör hela perioden. Motivationen tryter just nu och egentligen borde det inte vara ett problem för det är ju bara att bestämma sig och köra på ändå när det bara gäller 30 dagar!! Men jag har fått väldigt väldigt mycket att göra på jobbet, just nu alldeles för mycket egentligen! Jag har svårt att hinna med allt vad kostplanering och träning heter och det känns orättvist mot Fitnessfight-programmet att jag kör på lite halvhjärtat och då inte får några grymma resultat på slutet. Då kommer ni ju tro att Fitnessfighten inte fungerar!!

Att köra Fitnessfighten är en omställning, men absolut inte svårt!! Precis i starten så är det lite planering som behövs, men sen vet man vad man kan äta och inte äta så då går det enkelt med kostplaneringen. Enklast är att alltid köra med matlåda när man kör Fitnessfighten. Sista veckan har jag varit på konferens flera dagar och då har jag inte kunnat ta med mat utan fått äta det som bjuds. Det har blivit lite för mycket undantag och då är det också svårt att hålla uppe motivationen. Ännu en grej som har minskat motivationen hos mig är att jag ofta får höra att jag redan är smal, varför vill jag gå ner i vikt? Jag vill egentligen inte gå ner i vikt, men jag vill gärna bli tajtare och få lite muskler.

Några saker som jag ska ta med mig vidare från Fitnessfighten är:

 • Minska portionerna
 • Fortsätta med mellanmål (äta varje 2-3 timmar) för det minskar sötsuget!
 • Träna framför TVn på kvällarna 🙂
 • Jag är helt säker på att detta inte är sista gången i mitt liv som jag kör Fitnessfighten. Jag är ingen jojo-bantare men jag tror att nästa gång kanske blir efter nästa bebis eller kanske inför mitt bröllop eller så 🙂

Resultatet under mina 2 veckor med Fitnessfighten:

Viktnedgång: 1,2 kg

(null)

Nu så här i slutet av min Fitnessfight tänkte jag passa på att ha en frågestund om min träning, Fitnessfighten och Worldofshape. Ställ gärna era frågor i det här inlägget!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Jag tycker du gör helt rätt! Passar det inte i livet så får man bara förstå att ”livet händer” ska man köra ska man göra det ”ordentligt” just som du säger att man ska visa vilka grymma resultat man kan få!
  Många har sagt till mig(är på dag 12 av mamma-shape) att det gör väl inget om du tar lite av det eller lite av det där… Men jag vill göra det på riktigt nu när det är dessa 30 dagar!
  Tack för härlig inspiration! Du fick mig att starta och förhoppningsvis fullfölja! Hoppas på grymma resultat!
  PS. Första veckan gav -2,1 kg och -3cm över ”kärlekshandtagen”!!!

 2. Zandra

  Tråkigt att höra men jag förstår dig. Du verkar ha fullt upp och de viktigaste är vad du lärt dig och erfarenheten du tar med dig