På Smällen!

Gravid 1 – 2 *lycka*

Hela natten har jag haft supersvårt att sova. Jag vaknade av att jag svettades (det brukar jag aldrig göra) och sen vaknade jag varje timma och kollar på klockan för att se om det är dags än att gå upp och testa. Hela natten drömde jag om olika scenarier för vad testet skulle visa. 6.30 gick jag upp och testade. Det dröjde nästan 3 minuter och testet visar hela tiden en vänta-symbol. Det känns som att bli hypnotiserad när man stirrar på det blinkande testet. Men helt plötsligt stod det: Gravid, 1-2! Jag kan inte fatta det! Jag kan fatta det, men samtidigt inte! Jag går in med ett stort leende på läpparna och visar J. Han skuttar upp ur sängen och sedan upp och ned på golvet! Sen låg vi i sängen och pratar en stund innan jag börjar göra mig iordning. Åhh vilken lycka!!!!

.

bild (2)

.

Jag tog ett kort på testet och skickar till mamma, syrran och pappa och hans fru. Pappas fru svarar nästan direkt. Hon skrev grattis och undrar om jag mår bra. Pappa kunde tydligen inte läsa mms så jag ringde till honom och han tyckte väl att det var tidigt att ropa ”Hej!” men jag förklarade att jag förstod det, men att jag måste kunna vara glad ändå och att jag bara berättade för dom allra närmsta i familjen.

.

Hela dagen känns det overklig! Jag var tvungen på att kolla på bilden flera gånger så att det inte bara var en dröm! När jag kom hem ringde jag mormor och berättade att hon skulle bli gamlamormor hon utbrast i ett glädjetjut och glädjetårar och blev verkligen hur glad som helst! Kändes så himla kul att få berätta för henne och att hon reagerade som hon gjorde. Sen åkte jag till Backaplan och köpte en ny familjekalender till köket och Bebisen fick en egen kolumn. Jag köpte också två graviditetstidningar till mig och gravidvitaminer och olja till magen mot bristningar.

.

När jag kom hem ville jag ha mitt gravtest nära mig hela tiden så att jag kunde titta på det och njuta av det lilla miraklet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.