På Smällen!

Fitnessfightens resultat!

Idag kör en ny omgång igång av Fitnessfighten!!! Missa inte det!! Gå in HÄR och anmäl dig!

Är det nån mer än jag som har varit nyfikna på resultatet av Fitnessfighten? Jag har egentligen mest gått runt och känt mig dålig det sista för att kah inte har följt kosten på typ en vecka. Men imorse när jag vägde mig så insåg jag att vikten minskar fortfarande så resultaten är nog inte så dåliga som jag trodde! Vikten idag var 65,9 kg, vilket är en viktminskning på 3,5 kg om man räknar med att jag vägde vid invägningen 69,4 kg (fast egentligen var det 70 kg just den dagen). Det är faktiskt superbra resultat om man tänker på att det tog mig 3 månader att gå ner 5 kg när jag tränade i somras, alltså inte ens 2 kg i månaden! Nu har jag bara 2,9 kg kvar till min målvikt! Jag ska fortsätta som jag har gjort nu i november månad också, men jag kommer unna mig godis en gång i veckan och eventuellt ett restaurangbesök eller liknande också. Fika ska jag försöka skita i. Det brukar gå bättre för mig om jag kan unna mig nåt, när jag inte unnar mig nåt alls och sen gör ett misstag så spårar det lätt ut helt och hållet och blir alldeles för mycket istället.

Är ni nyfikna på kroppsmåttsresultaten? Det har jag också imorse! Gissa vad jag blev glad när jag upptäckte att jag har minskat 6 cm på måttet runt magen över naveln!

20131101-122424.jpg
Jäklar vilken skillnad asså!!

20131101-122506.jpg

Jag är otroligt stolt över detta!!!

Här kommer bildbeviset på vågen också! Så här lite har jag inte vägt sen jag körde LCHF i januari 2012!!!!

20131101-122730.jpg

Idag eller under helgen ska jag försöka få till efter bilder också så ni får se skillnaden på kroppen i sin helhet också. Lite svårt att få till när jag är hemma själv och det blir ju mörkt så tidigt nu.ycket bättre att ta i dagsljus ju!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ayse

    Som jag förstått det har du inte kört fitnessövningarna förutom förta veckan men tränat 3-4 ggr i veckan o ätit utifrån deras kostschema o recept? Blir så inspirerad!