På Smällen!

Det blir en pojke!

20121018-091940.jpg

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Tack så himla mycket för alla fina gratulationer! Jag blev jätteglad varje gång min telefon vibrerade för en ny kommentar!

  Tyckte det var jättekul att både min mormor och morfar var inne i bloggen och kommenterade också! Ja, morfar, en fotbollsspelare blir det nog, så mycket som den här lilla killen sparkar här i magen!

  cia, jag blev jätteglad när jag läste din kommentar! Jag gråter också titt som tätt, men mest när jag ser film där en mamma separeras från sitt barn eller om jag inte får den maten jag hade tänkt mig 😉 Grattis till din graviditet och jag tycker det är jätteroligt att du ska ha ungefär samtidigt som mig 🙂 Jag kommer att kika in i din blogg också!

  Johanna jag var också supernervös! Mitt RUL var jättemysigt och allt var ju bra med bebben. Men gör inte som jag, googla inte på RUL!! Jag läste massa saker som gjorde att jag mådde ganska dåligt veckan innan RUL. Jag kunde inte sova o drömde massa hemska saker. De allra flesta bebisar mår ju trots allt bra! det var bara dumt att jag oroade mig i onödan!

  Tessan, Malin och Linda, det var helt fantastiskt! Jag bara låg där, tyst och log mot skärmen hela tiden samtidigt som några tårar tog sig ut ur ögonvrån! Vår lilla kille, han var ju helt fantastisk!!

  Grattis Karin till din lilla pojk!

  Tack Angelica för ditt tips angående barnvagn!

 2. Angélica

  Åh, massa grattis till er fina lille pojke 🙂
  Nu har du BF exakt en månad efter mig hihi.
  Jättefint namn ni tänkt ut också!
  Vad det gäller barnvagn har vi haft en del, bla Brio Sing med svängbara små framhjul och den gick fint att köra på grus och i snö dock var väl inte fjädringen den bästa.
  Har även haft en kombivag med mjuklift just för att vi också bodde på tredje våning utan hiss men jag själv kommer aldrig ha mjuklift igen. Tyckte det var bökigt och inte alls lika mysigt för bebis som med hårdlift mem det är nog som mycket annat, en smaksak 🙂
  Nu har vi en Hammerhead från Phil & Teds med två svängbara stora framhjul, det är en enkelvagn som kan göras om till syskonvagn men är lika smal som enkel 😉
  Grattis igen till er fina Lucas!

 3. cia

  ÅH GUD NU BÖRJADE JAG GRÅTA! JÄVLA GRAVIDHORMONER!
  Är själv gravid och är beräknad den 19mars, några dagar efter dig och undrar själv om det är en flicka eller pojke som ligger där inne men vi kommer nog inte ta reda på det!
  har läst din blogg ett tag nu, snodde även en av dina listor (hope you dont mind) men den va så bra haha!

  stort grattis till er pojke!!!!!!! 😀