På Smällen!

Hjälp till sjukhuset

Ibland är det riktigt tungt att bo långt ifrån släkten. Vi bor cirka en timme ifrån alla släktingar och det är ju inte alltid dom kan komma och hjälpa till när man behöver hjälp. Jag har säkert gråtit en hel flod idag och känt mig ensammast i världen… Jag önskar att dom kunde lägga in mig på BB igen tills jag blir frisk för jag orkar inte med att ha ont och försöka överleva dagen längre och jag vill inte be om hjälp hela tiden!!

För ungefär 15 minuter sen så ringde morfar och sa att dom kommer och hjälper mig och kör mig till sjukhuset. Morfar hade egentligen en läkartid men han bokade om den. Åhhh vad glad jag blev! Tack så himla mycket!!! Det känns skönt att ha med dom till sjukhuset. Min sambo följer också med, men det här är väldigt jobbigt för honom också. Han går ju i skolan och sen när han kommer hem så får han ta hand om två bebisar här hemma, mig och Lucas. Därför känns det bra att få stöd utifrån och nån annan axel gråta mot.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Emma

      Både mormor och morfar kom. 🙂 Dom är verkligen helt fantastiska! Jag är glad att jag inte bor ännu längre bort när man behöver släktingarna!!!

  1. Mikka

    Oj krya på dig massor! Tänk positiva tankar som på din familj, man, barn och att vi läsare gillar din blogg:-)

  2. Lisa

    Usch 🙁
    Jag känner så väl igen mig… hoppas att du nu får den hjälpen du behöver, en monsterkur, smärtstillande och vila! Vila ögonen på din söta son också, det BLIR bättre 🙂

    //Lisa

  3. Sandra

    Ush, jag lider verkligen med dig. Har följt din blogg under hela din (och min) graviditet. Fick själv en son bara dagen innan dig. Hoppas att du blir bättre snart och försök för överlevnadens skull att njuta av de små positiva stunderna!