På Smällen!

10 tecken på att du har blivit mamma

Jag läste tillbaka i min blogg lite grann och hittade en rolig lista som jag skrev när jag hade varit mamma i 5 månader. Vissa av sakerna hade jag glömt bort helt och fick mig ett gott skratt haha 🙂

1. När du pratar helt ostört om bajs vid middagsbordet

2. När du handlar utan barn och reflexmässigt rullar kundvagnen fram och tillbaka samtidigt som du väntar i kassakön

3. När du har glömt vad egentid är. Vad är det?

4. När din lilla skatt äntligen har somnat och du bara inte kan låta bli och klappa/gosa med honom/henne när han/hon sover så sött

5. När du blir arg på dig själv när skatten vaknar och skriker och nattningsproceduren måste påbörjas på nytt!

6. När någon påpekar att du glömt att dra upp/ner toppen/tröjan efter att du har ammat barnet till sömns i famnen (BHn brukar jag komma ihåg men inte toppen alltid)

7. När du nästan kan spy på allas ”goda råd”. Och polismorsor som säger Gör inte si och gör inte så

8. När du undrar när du nästa gång i livet kan ligga på soffan och slappa en hel dag och bara titta på favvoserien. Blir det när ditt barn sover borta? Är tonåring? Flyttar hemifrån?

9. När du blir flyförbannad på bilstols- och försäkringsförsäljare säger Men du vill väl ditt bästa för dina barn…

10. När en hel dag har gått och du kommer på att du visst inte har ätit nåt annat än några smörgåsar. Men så länge ditt barn är mätt i magen så spelar det ingen roll 🙂

jag och lucas mamma bebis

Herregud vad jag saknar den här tiden med Lucas! Jag saknar tiden då jag var 100% med honom, jag älskade verkligen det livet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria Andrea

  Hej vänner, jag heter Andrea Maria, från Stockholm – Sverige. Jag läser bra kommentarer om ditt bra jobb, jag är väldigt glad för er alla, eftersom jag har funnit samma lycka i mig själv, bara några veckor sedan läste jag ett bra vittnesbörd på liknande bloggwebbplats på mitt arbetskontor, en kommentar som gjorts av en dam Jennifer från Madrid sa hon en stor man från Africana nation som heter Dr.Oduduwa kunde ta tillbaka sin ex pojkvän efter 12 månaders uppbrott. Jag var motiverad, jag försökte kontakta samma Oduduwa via: ([email protected]) för brådskande lösning för att återställa mitt äktenskap i ca 2 år jag har separerats. Omedelbart skickar jag ett mailmeddelande till Dr.Oduduwa, jag fick omedelbart svar, han berättade för mig att han kan hjälpa mig, han sa att mitt fall är för enkelt för honom att hantera eftersom han har löst liknande fall under åren. Jag gav det ett försök, för jag har inget att förlora från att försöka. han krävde fotobilder och jag köpte ljus och andra stavningsmaterial som krävdes för ett framgångsrikt resultat. För två dagar sedan, som var tisdagmorgon efter att kärleksspelldelen aktiverats, fick jag ett telefonsamtal från min exmanns man, han pratade så snällt med mig och ber om ursäkt för att jag bryter med mig att det var djävulens handarbete och han kände sig väldigt förlåt, jag förlåter honom och tackar honom för att komma tillbaka. det var chockerande och en stor överraskning. jag kunde aldrig föreställa mig att det kommer att fungera så fort fram till igår morgon kom min man man tillbaka hem för att träffa mig och våra två underbara barn vi är alla glada som en familj.
  Dr.Oduduwa har stora magiska stavningskraft för att lösa följande: …
   1) älska stava del för att vinna spel
  2) Återställ tillbaka Lost Love Spells
  3) Skilsmässa Spells
  4) Makens förtroende makar
  5) bindande stavning för att bo tillsammans för alltid
  6) Breakup Spells (avsluta förhållandet)
  7) Magiska rötter och örter för stark uppståndelse och långvarigt kön
  8.) Magisk stavning främjas i ditt jobbkontor
  9) Magiska stava för att få en bebis. (kvinnlig frukt av livmodern)
  Obs! Jag var desperat att få tillbaka min ex kärleksman, det fungerar mer snabbare bara desperata som söker ett brådskande resultat för att återställa äkta kärlek och fred i äktenskapsförhållandet att kontakta DrOduduwa omedelbart. ([email protected])