Nettan

Så nöjd över mig själv

Känner mig faktiskt riktigt nöjd, i morse var jag på gymmet igen 🙂 4:e passet på 6 dagar! Och jag planerar att åka dit imorgon igen direkt efter att ha lämnat barnen i skola/förskola.

Fått in bra övningar som funkar och nu har jag kunnat öka lite också med repetitioner och öka på vikt, känns så roligt när det ger resultat  🙂 Det svåra är ju att ta sig dit, men nu har jag nog kommit på hur jag ska släpa dit mig 😉

Lagt fram träningskläderna redan på kvällen, så när jag vaknar på morgonen nu så har jag dragit på mig träningskläderna utan att känna efter och fundera innan. För det är väldigt lätt att hitta undanflykter, för trött, i mitt fall ofta för ont i nacken, eller något annan undanflykt för att inte träna. Sen när träningskläderna väl är på så känns det ju dumt att inte träna 😉 Så då tar jag mig till gymmet!

Tror att detta kan vara ett sätt att få det att funka i längden 🙂

 

Den här veckan så är det extra satsning på benen, så jag pallar att åka slalom i 1 vecka 😉  Längtar verkligen till Åre och få tillbringa en hel vecka där med familjen. Barnen längtar de också efter att få åka skidor, eller ja Hampus längtar efter att få åka lift…. Och Magnus sover med sin nya snowboard bredvid sängen sen någon dag tillbaka!!!

 

40EBIIB0LSV65HE3 EPi7PageFiles-391-SkiPass3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.