En underbart god Italiensk mandel och citronkaka med bas på mandelmjöl, citron och olivolja, inte alls så söt som kakor och tårtor brukar vara utan helt perfekt. Jag brukar servera den med lättvispad grädde med en sked limecurd i, så gott! Blev snabbt en favorit här hemma, både hos vuxna och barn.
Endast hunnit testa servera den med kaffe än så länge, men tydligen ska den passa väldigt bra med ett glas kall Prosecco. Låter underbart, något att testa sen när jag inte är gravid längre.
Ett av mina mest visade blogginlägg från förra året, med sökningar och visningar varje dag. Så tänkte tipsa er som ännu inte sett receptet om det, ni hittar det HÄR
Ska återkomma senare med länk till ett annat populärt recept jag la upp i början av förra året, det går mer i hälsotecknet 😉 Så ett lite nyttigare alternativ kommer!
Mums vad gott kram Diana
Ja, den är jättegod! Du får testa 🙂 Kram