Nettan

Hemma träning

Medan Jennifer var på kalas i lördags så passade jag och Hampus på att träna lite, märktes dock att han inte hade lika mycket energi som vanligt pga febern i fredags kväll.

Hampus cyklade och jag gick med Jennifer och lämnade henne på kalaset, sen tog vi en runda på drygt 3 km då Hampus cyklade och jag joggade. Väl hemma igen så drog vi fram träningsmattorna och stepbrädan som vi precis fått hem, den var Hampus väldigt nyfiken på och testade allt möjligt på 🙂 Va dock svårt att få något på bild då han hela tiden var så snabb med sina rörelser.. 😉

Tycker det är ett utmärkt sätt att få igång hela familjen när barnen cyklar och jag eller ibland både jag och Magnus springer med dom. Nu var ju tyvärr Hampus inte helt pigg, men annars så kör han på ordentligt så det är nästan lite svårt att hinna med i hans tempo.

Sen när jag kör lite styrka här hemma så är barnen gärna med också, kikar på vad jaga gör. Ibland härmar dom och ibland kommer de på egna små sätt att röra på sig. Hampus brukar även passa på att träna kullerbyttor på mattorna.

Tycker det är jätte bra att få dom lite involverade, de tycker ju om gympa så då tycker de att de är jätte roligt att få vara med när vi tränar. Blir ju lite lättare då när man själv vill träna men ibland är själv hemma med barnen och då inte kommer iväg till gymmet.

 

IMAG1759 IMG_20140412_173751

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.