Nettan

Träningen

Så var det den där träningen, mitt mål 4 gånger i veckan men är nöjd om jag gör 3 pass i veckan på gym. Försöker även få in något extra styrkepass hemma och nu när det blivit varmare ut så ska det bli flera PW.

Förra veckan hade jag tyvärr en väldigt jobbig inflammation i axeln och nacken som dessutom gjorde jätte ont och orsakade massor av yrselanfall, så jag fick anpassa mig och gjorde iallafall 2 pass på gymmet, 1 styrkepass hemma och vårens första PW. Med tanke på hur jag mådde så kändes det riktigt bra.

Den här veckan har jag avverkat 2 pass på gymmet, planerar hemmaträning torsdag och gymmet igen på fredag. Kanske att jag hinner med/tar mig tid för ett pass på gymmet på söndag också. Men jag är lite folkskygg när det gäller gymmet, eller bara bortskämd med att träna när det nästan är tomt där. Min morgonrutin är att lämna barnen 8.15 och sen direkt till gymmet, då är det inte mycket folk där. Går ibland på pass, men då är det en helt annan grej och får gärna vara mycket folk. Men träna på gymmet kvällstid eller helg när det är massor av folk där är lite jobbigt, man måste vänta på sin tur vid vissa saker, trängas, göra om sina rutiner för att slippa vänta m.m. Inser att jag bara är bortskämd med att träna när det nästan är tomt 😉

 

Något jag måste ta tag i är att fixa någon sorts protein shake eller liknande, jätte hungrig efter jag tränat men innan jag väl kommit hem så har det lagt sig. Så när jag väl ska äta så tar det bara stopp, men sen kan jag gå och småäta hela eftermiddagarna och kvällarna. Bryr mig inte om det rent viktmässigt, men det är ju inte hälsosamt. Så jag tänkte testa att om jag får i mig något mera direkt efter träningen så kan det förhoppningsvis bli bättre.

 

Ett gott mellanmål jag brukar göra är frukt smoothie, det är ju så gott. Senaste tiden har det funnits mycket ananas i affärerna till bra pris, så då har jag blandat ananas, apelsin, en liten bit ingefära och frysta tranbär och hallon.  I bland blir det även en bit färsk mango eller jordgubbar. Brukar kika i fruktdisken i affären och passa på att handla det som det är specialpris på, för det går ju åt en del. Vi har även Linas Matkasse varannan vecka, och då har vi lagt till fruktkassen som består av 4 kg blandad frukt. sPassar på att använda lite av den frukten också, om inte barnen hunnit före.. 🙂

IMG_20140402_092839 IMG_20140330_095259

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.