Nettan

Träning och kost

Har bestämt mig för att sattsa lite extra på träningen den här och nästa vecka, som jag skrev i tidigare inlägg så känns det nödvändigt innan Åre resan. Alldeles lagom tid också att verkligen sattsa lite extra på träningen, för jag har mycket lättare att fullfölja något om jag har flera delmål och kortare tidsintervaller.

Men tycker det är svårt att sätta mål/delmål med träningen. Jag har ingen tanke att gå ned i vikt, jag vill ha mer muskler och då kanske jag istället går upp i vikt. Så då är jag inne på att sätta mål på tyngre hantlar, längre tid på crosstrainer m.m. Just nu har jag lite funderingar kring vad som är rimligt mål, ska få ned det på papper också 🙂

Som så många andra så är sommaren ett mål att ha kommit i bättre form, men det är så långt fram.  Men framförallt så tränar jag för att må bra, mer energi och för att öka blodcirkulationen så jag får mer rörlighet i nacke och rygg.

Har även tänkt att ha Vårruset som ett delmål när det gäller konditionen. Tiden ska förbättras sen förra året!

Har en stor burk med någon sorts proteinshake, va ett tag sen den kom fram sist….. Ska iallafall vara bra när man tränar. Ska testa och se om det gör någon nytta 🙂  Ska läsa på lite mera om den, men vet att innan jag köpte den så kollade Magnus igenom innehållet och han sa att det verkade bra för mig. Han har lite bättre koll på sånt än vad jag har. Ska även kika runt vad det finns för andra alternativ, skulle behöva något direkt efter träningen.

Lite nyttigare mat ska det bli också. Men framförallt mindre små ätande!

 

IMAG0835

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.