Nathalie Vedin

26 DECEMBER 2018

Vilken fantastisk jul vi har haft! Den 22 december åkte vi till Backe för en kusinträff med Fabians kusiner, mysigt!

Men efter det så åkte vi vidare mot min mamma i Tåsjö, då vi skulle fira jul där. Vi skulle sova i deras husvagn så vi bäddade in oss i vad som skulle vara en varm husvagn. Men tyckte att det bara blev kallare och kallare så bäddade in Silje i filtar och täcken och det hela slutade med att hon sov med mössa.

Jag själv låg och frös halva natten då Silje fick alla filtar och täcken och inte sov längst väggarna. Hon sov bättre än hon gjort på länge så hon lär ju inte frusit! Men när vi vaknat och gått in så insåg vi att det var -30 grader och värmen till husvagnen hade slagit av av sig själv, inte konstigt det var kallt ? Efter det fick vi sova inne i mammas säng!

Under julafton så var det relativt lugnt, bara familjen. Silje sov mestadels och reagerade inte alls på tomten. Hon fick jättefina julklappar ❤️

Vi skulle ju till Backe igen dagen efter jul för att fira julafton med Fabians pappa med familj, men dom hade åkt på magsjuka så vi valde att inte åka dit och idag skulle vi till Fabians mamma och fira jul där men av samma anledning avstod vi även resan dit. Så vi åkte faktiskt hem igår efter en kort jul!

 

Hoppas ni alla hade en lika fantastisk jul som vi ❤️ Var så fint att få uppleva Siljes första jul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.