Nathalie Vedin – En till LOPPI.se webbplats

Nathalie Vedin

Annons

Förskolan börjar

Nu börjar semestern ta slut för många och snart börjar förskolan för våra små! Tanken var att Silje skulle börja förskolan 9 september och att jag skulle återgå till att söka jobb, men tänk vad livet kunde svänga om!  Vi har suttit och övervägt om vi ska sätta Silje på förskolan ändå på 15h eller hålla henne hemma och skola in nästa år.

Min tanke har alltid varit att ha henne hemma 18 månader, minst. Men nu vill jag inte att hon ska börja mitt i vintern så hon drar hem alla sjukdomar till bebisen som kommer i januari. Så då ändrade vi oss och tänkte att vi skolar in i september men håller henne hemma från i slutet av december. Men så fick man inte göra, utan då tappade man platsen. Så då valde vi att säga upp våran plats på förskolan och satsa på att skola in nästa år, när bebisen blivit lite större och lite mindre känslig.

Så nu ska jag gå hemma med Silje tills i januari, sen kommer bebisen och då kommer vi vara hemma alla 3. Vi ska försöka söka förskola till i maj är tanken, men då sa dom att risken finns att platserna inte kommit ut då än, så att vi kanske inte får plats för än till hösten. Men det är en risk vi får ta, är ju inte värre än att hon får börja nästa höst 🤷‍♀️ Vi har varit otroligt duktig på att spara föräldradagar så känns inte så hemskt att hålla hemma nu heller.

Men från och med imorgon öppnar våran öppna förskola igen och då ska vi dit och leka 😍 Så det är ju alltid något!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons