Mamma på landet

Innehållet i min LOPPIblogbag Sommar

image
I måndags hämtade jag ut ett stoooort paket från Loppi på posten. Det var min LOPPIblogbag Sommar med ett härligt innehåll. Jag är så glad att jag har fått den stora äran att fått chansen att få hem ännu en LOPPIblogbag.
image
Innehållet i LOPPIblogbag Sommar var helt i min smak (som vanligt).
image
Titta på det generösa innehållet 🙂
image

Boken Vira Viras Vargpinne fick jag från Barnens bokklubb. Glöm inte mitt erbjudande där du får första bokpaketet för endast 39 kr! Här bloggade jag om det.

image

Plåster från Salvequick som jag inte har fått chansen att pröva än (peppar peppar 😉 )
Salvequick med motiv av söta små Minions från filmen ”Dumma mig”. De hjälper snabbt vid både sårläkning och tröst. Alla plåster andas, är mjuka och elastiska, vatten- och smutsavvisande. De skyddar mot både vatten, smuts och tårar med andra ord!
Salvequick Aquablock Sveriges minsta torrdräkt. Deras bästa plåster någonsin är vattentätt samtidigt som det låter huden andas. Det ger en optimal sårläkning och minskar risken för ärrbildning. Så du kan bada, simma och hålla igång även om du får småsår i sommar. Med lim runt alla fyra sidor sitter plåstret säkert och tryggt.
image
Salus Magnesium är ett flytande vegetabiliskt magnesiumtillskott som är lätt för kroppen att ta upp. Smakade rätt gott tycker jag.
Pipmugg från Philips Avent har en unik ventil som gör muggen spillfri. Pipmuggen har jag fått tidigare i LOPPIblogbag 1-åringen och jag tycker att den är väldigt bra. Den här muggen är lite större, vilket jag ger ett stort plus.
image

Dermosil handtvål Blossom luktar väldigt gott och står i badrummet just nu. Lyser verkligen upp handfatet och ger en härlig, somrig känsla i hela badrummet. Mycket uppskattad!
2 nagellack från Yves Rocher i färgerna lila och blått. Jag har testat det lila nagellacket och det var en klar favorit. I juni lanserar Yves Rocher över 50 nya lack i massa härliga färger och det ser jag fram emot 🙂
image
Panduros sats My First Hand & Foot Prints. Sååå roligt, jag ska göra nya handavtryck på barnen. Jag har från när lillebror var 1 vecka och dottern 6 veckor så nu ska jag göra då de är 3 år och 1,5 år. Det blir helgens pyssel. Panduro är för övrigt min favoritbutik när det gäller att handla pyssel.
 image
LOPPImagasin Sommar hade jag sen tidigare (fick tidningen på Loppi Event Vårpepp) så den här gav jag bort. Glöm inte bort att du får magasinet i Loppipåsen Sommar som du kan hämta ut hos lekmer.

Tack Loppi för den fina blogbagen 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.