Mamma på landet

Sunwing Fañabé Beach

Jag och min familj har tillbringat en vecka på Sunwing Fañabé Beach på Teneriffa. Vi bodde i en enrummare med utsikt mot omgivningarna. Vi klagade inte, sol i stort sett hela dagen på vår balkong.

Utsikt mot berget.

Utsikt mot Fañabé Beach.


Trots att vi valde en etta så var det en skjutvägg mellan säng och vardagsrum/kök vilket gav en känsla av 2 rum.


Uppvärmda pooler. 2 lekparker som låg vid poolerna. Det var helt perfekt att ha allt samlat på samma ställe!
Vi hade tur med vädret under vår vecka på Teneriffa. Varmt med som varje dag, vi åt frukost, lunch och middag ute. Vi hade valt all inclusive som vi kände var prisvärt och smidigt. Det kostade 1000kr/dag för oss fyra, dvs 7000kr för en hel vecka för vår familj på 2 vuxna och 2 barn. Och då ingick all mat och dryck!

 
Lollo o Bernie fanns på plats och även shower i stort sett varje dag. Vi hyrde även upp Bernie till rummet, det kostade 200kr och var en rolig överraskning för barnen. Han hade även med sig presenter till barnen.

Vi var väldigt nöjda med vår vecka, kan tipsa om detta hotell till andra barnfamiljer. Ja, det var mycket barn på hotellet. Men jag upplevde att det var lätt att få solstolar, matplatser etc. o vi var ändå ett stort sällskap på 10 personer som reste tillsammans. Får se när vi återvänder. Gärna imorgon om barnen får välja 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.