Mamma på landet

Loppi Event Vårpepp

image

Igår hade jag lite egentid och var på Loppi event Vårpepp som hölls på lyxiga Clarion hotel Sign. Det känns väldigt lyxigt att få gå på event ibland, även om det inte blir så ofta för min del. När man bor på landet och har planerat åka kommunalt får man börja i tid. 8,20 gick jag hemifrån för att hinna till eventet som började klockan 11. Men vad gör det, morgonstund har guld i mun 😉 Jag tror nästan jag var först av alla bloggare när jag kom till hotellet strax efter 10. Det var riktigt mysigt att sitta nere vid receptionen och njuta av hotellet medan jag väntade på att eventet skulle börja.
image
Jag kände mig väldigt välkommen till Loppi event Vårpepp. Så otroligt lyckligt lottad som fick en inbjudan på mailen. De hade en lång kölista med bloggare som gärna ville komma så jag kände mig verkligen utvald.
image
Dagens konfecierer var Loppis grundare Charlotta Wågert och medieprofilen Nina Johansson, 2 trevliga kvinnor som höll i alla trådar väldigt bra, fick oss bloggare att skratta och ha trevligt.
image

Tallink Silja var en av kompisarna som var på plats. Vi fick veta att de fixat upp sina båtar och hur mysigt det kan vara med en familjekryssning. Jag blev riktigt sugen på att boka en resa tillsammans med min fina familj när jag såg bilder från hur en kryssning kan vara. På eventet kunde vi tävla om lyxig kryssning för 4 personer till Muminvärlden och en natt på Nådendal Spa. Tänk om jag skulle vinna 🙂 Muminvärlden skulle uppskattas av hela familjen.
image
Det bjöds på modevisning med Me&I. De sötaste barnen visade upp fina kläder tillsammans med sina mammor. Det blev en stor inspiration till att snart anordna ett homeparty så jag kan shoppa loss. Jag har köpt kläder av dem förut och jag är riktigt nöjd med kvalitén.
image
Carola, 9barnsmamman från Uppsala som skriver en av mina favoritbloggar visade upp fina kläder
image
image
image
image
image
image
Så fint att mor och dottermatcha! 🙂 Så otroligt läckra kläder, det blev ett av dagens favoriter för min del.
image
image

Vi fick även lite inspiration till läsning.
image
Lovisa Lofsan Sandström var på plats och gav oss inspiration om träning. Hon peppade oss till att göra 24 träningspass och 24 löppass fram till midsommar. Det lät så självklart och enkelt när hon pratade om det, skulle vara roligt att komma igång med träningen nu. Lofsan signerade sin bok Löpning för kvinnor. Hon tipsade om hemmaträning för oss som känner att vi inte hinner med gymmet. Och hon satte ett trovärdigt och realistiskt mål: om man tränar 3 gånger i veckan fram till midsommar blir det 24 pass. Det låter ju inte så farligt mycket. Och om man lägger på löpning/ut och gå 3 gånger i veckan blir det 24 pass. Det borde man ju också hinna med. Nu känner jag mig peppad!
image
En av mina favoritförfattare Sofie Sarenbrant var på plats och berättade hur hon fick inspiration till att skriva. Tydligen är hon väldigt rädd för mycket, det var det som gör henne till sån bra författare till sina deckare.
Hon berättade för mig under minglet att hon var gravid när hon skrev Vecka 36, en bok som jag blev riktigt rädd för när jag läste den som höggravid 😉 Nu är hon aktuell med boken Avdelning 73. Jag köpte ett signerat exemplar av boken Visning pågår som jag länge har velat läsa.
image
Proffspysslaren Kreativa Karin hade dukat upp 2 härliga kalasbord som hon visade oss. Hon kom verkligen med så smarta och enkla idéer! Kalashattar av ett A4papper som man dekorerar. Duk av omslagspapper. Marshmallows doppade i choklad och strössel som man sätter oå en pinne. Jag skaffade mig stor inspiration inför dotterns 3årsdag som börjar närma sig. Titta på de fina kalasborden som hon har dekorerat.
image

image

Nina Johansson berättade om vårens trender: 70tal, vitt och blommigt. Nu måste jag shoppa lite nya kläder 🙂 Vita toppar, utsvängda jeans, vara helvit eller kanske en blommig klänning.

På tal om shopping så måste jag tipsa om en supersmart sida! Loppi Shopping. Om du blir medlem där får du ett presentkort hos lekmer eller mathem på 50kr. Varje gång du ska nätshoppa går du via loppishopping som gör att du samlar poäng som du sen kan byta mot presentkort. Supersmart! Det fungerar på samma sätt som när du drar ditt medlemskort på Kappahl eller Lindex. Gå in på sidan och bli medlem, det är superenkelt och ger bara förmåner. Jag har blivit medlem och ska utnyttja mitt presentkort hos mathem. De samarbetar med över 200 företag, så ha som vana att gå in till Loppi shopping innan du näthandlar. Det kostar inget att vara medlem, du får bara tillbaka pengar i form av presentkort. Låter ju toppen! 🙂

image
Vackra och supertrevliga Hannah Graaf var på plats och visade upp sin kollektion med kläder. Jättefina kläder från Femme Collection som funkar både till vardags och fest. Vi fick kika på kollektionen och det var många plagg som jag gillade.

Paninis kockar har gjort allt som är krångligt och tar tid med middagen. Du lagar det sista på 5-20 minuter, de har gjort allt det krångliga redan. Allt finns i gula lådan, utom salt, peppar och olja. Lådorna finns i alla Paninibutiker. Jättebra med sådana lådor ibland och toppen att maten är osaltad då jag gärna inte saltar maten så mycket för barnens skull. Blev sugen på att pröva en gul låda. 🙂 Maten såg väldigt god ut.
image
Trygg Hansa Var på plats och berättade om Babybojen. Deras mål är att inget barn ska behöva drunkna. Jätteviktig information och jag ber dig att gå in på deras sida för att ta del av allt. Extra viktigt känner jag nu när sommaren med bad och allt vad det innebär börjar närma sig.

 image
Lunch och dryck blev vi bjudna på under eventet. Jättegod lunch från Panini och dryck från Apotekarnes. Mums säger jag bara 🙂 Lunchen var packad i smarta mingelförpackningar.
image
image
Cirkuslampan var utplacerade lite överallt på eventet. Grymt fina lampor och jag skulle absolut inte ha något emot att ha ett M och ett L i barnens rum. Det skulle ju vara sååå snyggt. De finns i alla möjliga färger, bokstäver och siffror. Gå in på deras sida och bli inspirerad.
image
Det snyggaste fodralet går att köpa hos Caseapp. Efter Loppis förra event Höststart var jag tvungen att beställa ett skal och jag blev verkligen supernöjd. Blir kanske en beställning igen 🙂 Om du vill göra en beställning kan du använda koden loppicase så får du 25% rabatt. Koden gäller till 28/4-2015.

image
I Lioyd apotek monter fick man göra en hudanalys. Väldigt intressant, min hud var faktiskt rätt bra 🙂 De bjöd på solskyddsfaktor och läppsyl, perfekt

imageLite frukostinspiration bjöds det på i Acrilex Monter. Gottigt!

image
Ellos visade upp fina barnkläder. Jag tyckte verkligen om deras kollektion och när jag har beställt från dem tidigare har jag blivit sååå nöjd 🙂 Det var roligt att få chansen att klämma och känna på alla kläderna. Den här tröjan blev min favorit och jag tror att dottern skulle älska den.
image

image
Jag blev sugen på att köpa en Citroën C4 Picasso. Just nu får du 250kr hos lekmer om du bokar en provkörning här. Först till kvarn 🙂 Tänk att få låna en bil en hel helg OCH få ett presentkort. Vad är haken? kanske du tänker. Det är det som är så fantastiskt, det finns ingen hake!
Hugo Rosas och Paula Uribe var på plats och delade med sig av sina upplevelser om bilen. De var verkligen positiva. Bilen varnar i döda vinkeln och kan parkera själv. Wow, vilken bil!
image
Taxi kurir var även på plats idag, var lite sugen på att boka en resa hem efter den maffiga goodiebagen som Loppi bjöd på. Bokar du taxi via Taxikurirappen får du ett fast pris på den kortaste resvägen, supersmart ju!
image
Jättestort tack till Loppi med vänner för en underbar dag 🙂 Det var verkligen jättetrevligt och riktigt roligt (precis som alla Loppis event). Och tack för den härliga goodiebagen!! 🙂
image
Innehållet från goodiebagen tillsammans med boken Visning pågår som jag köpte. Det är verkligen stans maffigaste goodiebag!
image
Vi fick nya Loppi magasin i goodiebagen. Vi bloggare fick den stora äran att vara först av alla att få tidningen. 🙂 I Loppi magasin kan du läsa om Lofsan, bli inspirerad till att pimpa lekstugan, få fantastiska rabatter från bland annat Polarn o pyret och Apotek Hjärtat med hjälp av Loppis guldkuponger och mycket mera 🙂
image

image

image

@loppisverige, @loppishopping, #loppisverige, #loppievent, #siljasommar, #meandisweden, #citroenfamiljebil, @lloydsapoteksverige, #lloydsapotek, #lloydsapoteksverige, #femmecollection, @trygg_hansa, #vattensäkerhet, @ellosofficial, #elloskids, @caseapp, #loppicaseapp, #acrilexegenvard, #cirkuslampan, #taxikurirappen, #barnistan, @zeta.nu, #zetapasta, @lakerol_sverige, #dentafresh, #nyaedet, @yvesrochernordic, #yvesrochernordic, @urtekramsverige, #urtekramsverige, #kokosolja, #naturdiet, @clarionsign, #clarionsign, @panininiinternazionale, #panininiinternazionale, @cupcakesthlm, #cupcakesthlm, #apotekarnes,

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.