Mamma på landet

Loppi Blogbag Minicare

image
Tidigare i veckan hämtade jag ut min Loppi Blogbag Minicare från Loppi. Det var verkligen en superbra Blogbag med härliga produkter för känslig hud, verkligen uppskattat. Och det känns jättelyxigt att få förmånen från Loppi och pröva produkter. En del saker har jag även fått av Loppi tidigare.

image

Minicare Baby Mousse – Detta är en rengöringsmousse som passar de allra flesta då den är extra mild, den är fri från konserveringsämnen, färgämnen, parfym och mineral olja. Perfekt redan från födseln! Vi använder den till barnen i duschen. Moussen har jag fått tidigare, här har jag bloggat om den i blogbagen Gravid & Baby.

Minicare Kräm – En extra fet kräm för behandling av extra torr hud, vid tex eksem eller böjvekseksem. Denna kräm går in fort i huden och är utvecklad för att få bort irritation och sveda som dessutom kan användas i förebyggande syfte. Den fick jag även i blogbagen 1-åringen.

Minicare Baby Oil – Denna babyolja är mjukgörande, återfuktande och den skyddar dessutom huden på de små. Den kan användas till så mycket tex. vid rengöring av huden, i badvattnet eller babymassage. Jag häller alltid i några droppar i badbaljan. Även perfekt för att få bort skorv, låt bebisen sova med babyolja på huvudet och kamma med fin kam dagen efter. Oljan hade jag oxå fått tidigare.

Minicare Washlotion – En kroppsrengöring som är väldigt mild och du kan dessutom använda den både med och utan vatten. Den är fri från konserveringsämnen, färgämnen och parfym. Jättebra att ha vid blöjbyte om det inte finns vatten i närheten.

Minicare Baby Zink Cream – En Zinksalva om vårdar och återfuktar huden. Du kan dessutom ha den på ömtålig hud tex på en röd liten babyrumpa då den är vattenavvisande. Även denna kräm är fri från konserveringsämnen, färgämnen, parfym och mineral olja

Tack Loppi för blogbagen ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.