Mamma på landet

Loppi Blogbag Gravid & baby

image
Idag fick jag ett härligt paket från Loppi. image
Det var Loppi Blogbag Gravid & baby som jag har blivit utvald till att få 🙂 Det känns jättelyxigt när jag får såna här paket på posten.
image
Titta, oj så många fina saker!
image
Minicare Baby Mousse Wash från ACO är en extra mild och skonsam rengöringsmousse med glycerol, som även kan användas utan vatten, anpassad till babyns ömtåliga hud. Moussen rengör huden och håret utan att torka ut. Kan användas både i badet & duschen, eller vid rengöring med tvättlapp. Moussen har ett hudnära pH och är fri från konserveringsmedel, färgämnen, mineralolja och parfym. Den kommer både lillebror och dottern få testa nästa gång de ska bada. Jag gillar produkter som kommer från ACO. Och jag är väldigt kräsen med vad mina barn använder för sorts produkter, jag vill självklart att de bara använder bra saker.

Minicare Baby Oil från ACO är särskilt utvecklad för bebisens ömtåliga hud. Oljan återfuktar och gör huden mjuk och len. Oljan innehåller solrosolja och rapsolja, som är naturligt rik på vitamin E. Oljan är fri från konserveringsmedel, färgämnen, mineralolja och parfym. Babyolja är bra till många olika ändamål, jag har alltid i olja i barnens balja när de ska bada så att huden inte blir torr. Om barnet har skorv är det perfekt att göra en oljeinpackning under natten för att dagen efter kamma bort skorven med en luskam. Babymassage med babyolja är en mysig stund mellan föräldrar och barn. Man kan göra egna våtservetter med hushållspapper, vatten och olja. Har man ingen sminkborttagnig funkar det väldigt bra med pads och babyolja 🙂
image
I blogbagen följde det med en rabattkod på köp av Inotyol hos Apotea.se Super då jag tycker att Inotyol är den bästa salvan mot röda barnrumpor och vår salva hemma börjar ta slut. När dottern var nyfödd googlade jag runt vilken salva som skulle vara bäst och jag upplevde att de flesta rekommenderade Inotyol. Och nu gör jag likadant för jag tycker att den funkar väldigt bra.
image
Vilken fin haklapp från Bambino lillebror fick! Vi använde den vid middagen idag och lillebror blev sååå fin. Haklappen var mindre fin efter middagen men den hade klarat sitt uppdrag galant, hålla lillebrors tröja ren 😉
image
I paketet låg även en provförpackning Vanish Oxi Action Crystal White. Ska bli spännande att pröva till den vita tvätten. Jag använder alltid Vanish när jag tvättar men brukar ha Vanish Oxi Action hemma. Vanish Oxi Action Crystal White Pulver tar bort fläckar och håller dina vita kläder så vita som möjligt. Den speciella formeln innehåller aktivt syre. När den blandas med vatten friges tusentals syrebubblor som trängs djupt ner i plaggets fibrer och lyfter därmed ut fläcken. Vanish Oxi Action Pulver innehåller aktivt syre som tar bort alla typer av fläckar, både det synliga och de som kan vara svårare att se. Vanish Oxi Action Pulver är parfymfria, miljömärkta och rekommenderas av Astma och Allergiförbundet i Sverige.
image
Folksams barnkit är ett praktiskt litet kit som är perfekt att ha med sig i bilen eller i väskan. Den innehåller diverse bra att ha grejer såsom: vattenavvisande plåster, skavsårsplåster, brännsårsplåster, brännskadegel, torkare och solskyddskräm. Jag har lagt ner kitet i vagnen så vi alltid har med oss det på våra promenader.
image
Eftersom jag fick Loppi magasin Babylove i Loppipåsen i söndags tänker jag ge bort det här magasinet till en vän. Tidningen är full av intressanta artiklar, shoppingtips och rabattkoder. 🙂
Jag skulle även få Loppipåsen Babylove men den låg inte i min Blogbag. Fast det gör ingenting eftersom jag fick påsen i söndags hos lekmer. LOPPIpåsen Babylove tillverkad i 100% återvinningsbart material (pp-woven). LOPPIpåsen Babylove finns from 28 oktober att beställa via Lekmer.se. Då med ett innehåll värde över 800 kr.

Tack Loppi för förtroendet att få hem Loppi Blogbag än en gång <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.