Mamma på landet

Hoppas, hoppas

Jag hoppas verkligen att jag och barnen får möjligheten att få hem nya LOPPI Blogbag, jag känner att den skulle passa får familj perfekt.
När vi var på LOPPIevent Babylove för några veckor sedan tittade jag på Philips avent pipmugg. Den verkade jättebra men de sålde tyvärr inte muggarna på eventet så då skulle det vara perfekt att få en hemskickad. 🙂 Båda barnen älskar Bamse och en Bamsetidning anpassad för mindre barn låter väldigt spännande. Vi fick Bamses sångbok i goodiebagen på LOPPIevent höststart och det är en av favoritböckerna här hemma.
I LOPPI Blogbag gravid & baby fick jag en olja och duschmousse från ACO som jag gillar och det skulle vara roligt att även få pröva krämen.
Barnen älskar smoothie, klämmisar osv så att få lite gottigt från Semper att ha till fredagsmyset skulle vara perfekt 🙂 Gröt på påse kan vara jättesmidigt tror jag att ta med när vi äter frukost på öppna förskolan.
Barnkit från Folksam fick jag visserligen i förra blogbagen men man kan aldrig ha för många kit. Ett i bilen, en i vagnen, en hemma osv 🙂
Få testköra Citroën C4 Picasso i litet format skulle inte vara helt fel, sugen på att köpa ny bil är man ju ibland 😉 Barnen älskar bilar och tur är väl det då vi är rätt bilberoende när vi bor på landet.
Japp, som ni märker att blogbagen som gjord för oss. Får se om vi får hem en 🙂 Har du en 1-3åring och en blogg så kan du också ansöka om en Blogbag 🙂 länk finns här
1656437_559125877520332_8554610284040201299_n

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.