Moa

Veckan hittills

Hej på er!

Så fort veckorna går nu, redan fredag igen! I söndags åkte jag till Göteborg för att redovisa mitt arbete i fotokursen jag läst nu under våren. Jag var där i tre dagar, då fick vi ta del av varandras arbeten, opponera på varandra och sista dagen gick vi på lite utställningar! Det var 3 riktigt roliga och intensiva dagar. Jag hann knappt sakna barnen då det var full rulle hela tiden.

Det enda jag lyckades fånga på bild i Göteborg var mina olika måltider. Nu måste det bli slut med att äta ute, haha! Förbrukat hela matbudgeten nu, skämt åsido.

Varken Kristoffer eller barnen var med i Göteborg utan de hade lite egentid hemma. Förutom att Sally hade feber så hade det gått jättebra. Så skönt! Fått lite frågor om hur det går med amningen när jag är borta så pass länge och det har gått finemang. Behövde bara pumpa en gång och när jag kom hem så har vi bara fortsatt amma som vanligt.

Idag var Kristoffer ledig och vi passade på att åka till Naturhistoriska riksmuseet i Stockholm tillsammans med min vän Bea. Tycker att det är så himla mysigt där. Roliga och fina utställningar som barnen uppskattar, även jag!

Det var så roligt att se Sallys entusiasm också! Sprang runt och pekade och ropade wow åt alla djur. Verkligen tips att åka dit! Gratis dessutom, så bra!

”Mamma ta en bild på mig här”

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.