Moa

Lördag

Så himla mysig dag vi haft idag. Kristoffer jobbade kväll men vi tog verkligen vara på förmiddagen, ofta brukar den bara gå och sen ska han till jobbet men idag hann vi med både det ena och det andra faktiskt!

Kristoffer lät mig sova till 9 och väckte mig med doften av nybakat scones. Hur gulligt av honom!

Vi gjorde oss iordning och åkte sedan ner till hamnen för att gå en promenad. Esther fick öva på att cykla. Hon kan nästan cykla helt utan hjälp nu. Vi har inte övat något alls sedan förra sommaren så jag blev väldigt imponerad av hur mycket hon minns! Bara starta som hon tycker är svårt nu.

Vi lunchade tillsammans innan det var dags för Kristoffer att åka till jobbet. Jag åt en krämig pasta, Kristoffer fish’n’chips och Esther åt pannkakor. Sally sov som en stock i vagnen under hela lunchen, så skönt att kunna äta i lugn och ro!

Eftermiddagen och kvällen spenderade vi hos min mamma. Både jag och barnen älskar att vara där, det är så mysigt och tjejerna avgudar sin mormor. Älskar att ha mamma så nära och träffas så ofta❤️ Nu har Kristoffer kommit hem igen och vi ska båda sova. Han jobbar dag imorgon och jag och barnen har inga planer alls. Får se vad dagen har att erbjuda!

Lyxmiddag hos mamma.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.