Simhud mellan tårna – en mammas liv och plaskande

Resan Till Side – part 1

…en novemberkväll bestämde vi oss. Sommarresan skulle gå till Turkiet ochSunwing Resort Spa West Beach Side. Jag var lite skeptisk först – fast Greklandsträsket. Vi var ju på Kreta juni 2010 och även då bodde vi på Sunwing Resort och var mycket nöjda. Sambon vill byta land och jag gav med mig då vi tyckte att valt hotell verkade vara toppen!

14 juni bar det i väg – gick upp 03.00 för att fixa det sista och sen bege sig till Arlanda. Vi brukar ta med oss frulle som vi äter på Arlanda innan vi kliver på planet. Sedan vi med oss lite ätbart att ha på planet.


Lollo& Bernie väntade på planet=)

Mina barn(från början Ebba då) är besatta av dessa Sunwing-maskotar och jag såg till att kramisarna väntade på planet(tillsammans med mamman och pappans Rosébox).


Humöret var på topp!

Väl framme så slog värmen emot en. Härligt! Det var inkast av väskor, omsvidande till badkläder och hopp i poolen för att svalka sig efter den (lagom) långa bussresan.

Alva och Micke svalkar sig innan middagen.

Vi valde att ha SunwingInclusive denna gång. Det avgörande av att det runt omkring resorten inte fanns några restauranger. På plats förstod vi varför. Det låg ett stort antal resorter i vårt område vila alla verkade vara AllInclusiveställen. Vi valde en ”light”variant vilken innebar att vi hade alla frukostar, 5 middagar och 5 luncher i bufférestaurangen. I det ingick dryck och barnen åt gratis(det var alltså jag o sambon som betalade detta tillägg). Perfekt då våra kids äter som flugor för det mesta!

Vi kunde sitta och zippa på ett glas rosé medan kidsen
kollade på barnunderhållningen…

Lollo& Bernie….men det fanns även Tre SmåBjörnar och onkel Grubb som mina kids blev förtjusta i. De kom och visade sig i restaurangen lagom till att barnen ätit klart och alla följde med dem till scenen där de körde sin show med nya teman varje kväll. Proffsigt! Det som var lite småkul var att det blandade svenska, norska, danska hejvilt … det var först sista kvällen jag visste nationaliteten på de 4 i showteamet…

Lycklig Alva som fått sin första
(men inte sista)kramav Lollo!

….alla somnade ovaggade den natten efter en lång lång dag….

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.