Hanna och hennes grabbar

BVC inställt

Idag skulle Gabriel varit på BVC för sin 3-års kontroll men igår när jag kom hem från ett årsmöte med skyttet var han varm och gnällig. Vi tog inte tempen men det märktes att han hade feber, stackarn! Så med Alvedon i magen fick han sen sova och han sov hela natten. Redan igår hörde jag av mig till BVC via 1177. Försökte avboka och omboka men vi ska ha två tider, en till vår sköterska samt en till läkare så då kände jag att det var lättare att skriva ett meddelande så får hon fixa det. Idag vid 7 hörde hon av sig och fixade nya tider till oss. Älskar verkligen när det går att ha den typen av kontakt med dem – kunna skriva ett meddelande och hoppas att de ser det tidigt.

Så istället för BVC på morgonen blev det en lugn stund i soffan. Mikael vaknade tidigt och väckte till slut Gabriel. Då gick vi upp och jag tog tempen på Gabriel. 39,3 stackarn! Jonas hjälpte till att ge Alvedon och sen fick de äta frukost. Mikael är opåverkad, vilket är skönt men gissningsvis kommer han bli sjuk efter helgen istället. Eller så klarar han sig, vilket jag hoppas på.

Fördelen för oss var att mormor åker in och tränar på morgonen. Så hon kom och körde Mikael till förskolan. Alltid skönt att slippa det när man har en sjukling. Gabriel hade också velat stanna på förskolan om jag kört Mikael, men nu kunde vi dela på det så det blev mycket enklare. Efter mormors träning kom hon tillbaka till oss då hon skulle testa att gå på ett pass till idag. Så mellan passen drack vi kaffe och Gabriel fick en rejäl vitaminboost i form av kiwi och äpple.

Så länge han äter något så är jag glad. Och aptiten var det inget fel på, eller det vet jag ju inte egentligen. Nu fick han svalkande och lätta saker att äta, vet inte hur det hade varit om jag lagat något annat till lunch.

Efteråt fick han sätta sig i soffan igen. Jag tänkte att Tv:n kan minsann stå på hela dagen, det skadar inte. Och det tog inte lång tid förrän han hade somnat i soffan. Han som aldrig sover efter lunchen hemma! Så han är inte pigg stackarn.

Nu snart ska jag och Jonas till Pinchos. Mormor är barnvakt. Känns lite sådär att gå iväg när han inte är helt pigg men han är i goda händer med mormor så det gör nog ingenting. Eftersom Skruttan kan komma när som helst nu, vill vi passa på att göra något för oss själva. Det har varit så mycket sista tiden med stress inför kalas, oro för att vattnet skulle gå tidigt som med Mikael eller att vattnet skulle gå när hon fortfarande låg i säte. Nu kan jag slappna av en hel del känner jag eftersom det imorgon är 28 dagar till beräknat, hon har vänt sig och alla kalas och sådant är över. Eller ja imorgon fyller ju Gabriel år men det blir en lugn dag med bara oss i familjen så det är ingen stress.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.