Hanna och hennes grabbar

Det händer inte mycket annat nu

Ja de senaste dagarna har jag uppdaterat er om vad som hänt i livet med Liv. Men resten då? Nej det händer inte så mycket där om jag ska vara ärlig. Smågrabbarna springer runt här hemma, ja de var på förskolan i veckan. De har det som vanligt, ena sekunden är de bästa vänner, nästa sekund bråkar de om vem som ska ha vilken bil. Gabriel vill hela tiden byta ut sin bil mot den Mikael har, eller vad det nu är för leksak, men när Mikael inte vill börjar Gabriel slåss. Eller så skriker han. De springer i soffan fastän de inte får och de drar ut delen under som är till bäddsoffan. Ja de gör alla sina hyss. Det är gap och skrik och en annan är helt slut.

Jonas är världens stöd. När han kommer hem från jobbet har han varit vaken bra länge för att hjälpa och stötta mig. Han vet att jag är trött efter att ha nattammat Liv minst en gång. Nu det senaste har det faktiskt blivit att hon fått sista målet runt 22-23 och sen har hon vaknat vid 02-04 någon gång. Sen har hon varit nöjd till morgonen. Det är jätteskönt för mig eftersom jag då får väldigt mycket vila men jag är ju fortfarande trött.

Har börjat dricka mer och mer kaffe för att hålla mig vaken men det är inte alltid det hjälper. Jag känner att min brist på energi gör mig arg och irriterad. Men förhoppningsvis har min kropp snart vant sig vid att vara konstant trött så att jag orkar med dagarna.

Lucas har varit ett monster hela veckan. Eller ja i alla fall på morgonen. Varenda morgon har han gnällt, bråkat och tjafsat. Men jag säger bara att han ska vara tyst, han har inget att komma med. Vi vet nämligen att när han är hos sin pappa får han göra i princip som han vill. Pappan har svårt att sova så han går inte upp när Lucas egentligen behöver gå upp. Så Lucas får sin morgonmedicin på tok för sent om dagarna och då måste han ha sin sömnmedicin för att komma till ro på kvällen. Så när vi ska ha upp honom på morgonen här hemma för att han ska hinna till skolan, ja då får vi skiten efter hur det varit under helgen. Samma visa varannan vecka. Och det är så tröttsamt. Det blir liksom aldrig någon förbättring trots att jag säger att de måste ändra på det här. Men de gör som de vill. Det ska bli spännande i höst. Jag på riktigt hoppas att Lucas kommer få en hel del läxor, även läxor som ska tränas på under helgen. Nu har de ju haft läxor från måndag till fredag. Jag hoppas det blir torsdag till torsdag eller sådär sen. Och då måste de få honom att göra läxan där ute också. Ska bli kul och se hur de löser det eftersom de inte tar några konflikter alls där.

Menmen, livet lever som vanligt som sagt. Man hinner inte med så mycket nu mer än att amma, byta blöjor, laga mat och sova. Men det är mysigt det med. Vill dock försöka baka någon dag framöver, snart kalas här igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!
Kommentera (0)

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.