Hanna och hennes grabbar

Semlor och alla hjärtans dag

Jag har ju glömt att berätta om semeldagen och alla hjärtans dag! Inte för att det blev något speciellt, men ändå.

I tisdags var det äntligen dags för semlor. Jag är på tok för snål för att köpa semlor på caféerna, så speciellt tycker jag inte att det är. Och nu när jag har graviddiabetes har jag undvikit semlor ganska mycket. När Maxi hade billiga semlor för några veckor sen köpte vi ett 2-pack och delade på. Jonas och jag delade på en och smågrabbarna en. Lucas gillar inte semlor alls.

Men i tisdags hade jag köpt hem bullar och gjorde egna semlor. Så innan frukost (för jag vaknade såklart supertidigt) gjorde jag en vaniljkräm. Då var åtminstone det fixat. Sen var barnen på förskolan och allt sådant och på eftermiddagen vispade jag grädde och här har ni resultatet!

Så nöjd och de var så goda. Smågrabbarna fick varsin och Jonas var inte sugen. Hur kan man inte vara sugen på semla?! Galning tänkte jag men det är ju hans förlust.

I onsdags var det ju sen alla hjärtans dag. Vi firar ju inte detta egentligen men ibland har jag hittat något som jag köpt och sådär. Vi har ju istället firat att vi fick tillträde till vårt hus på just alla hjärtans dag. Första året åt vi på Pinchos, andra året var vi hemma. Förra året fick jag blombud av Jonas och ett fint kort, och i år fick jag ett kort igen.

 

Så mysigt kort ändå. Lite romantisk är han ändå min man. Blev så glad och så fick jag en symbolisk gåva – en månad på Ubisoft för att fortsätta spela tv-spel. För mig är detta jättemycket. Jag har ju inte fått några pengar den här månaden så jag är ärligt talat barskrapad. Självklart betalar ju Jonas istället, men eftersom jag då inte unnar mig att köpa sådana saker som spela och likande, är det jättesnällt att han betalar en månads prenumeration så jag har något att göra när jag bara går och väntar på att förlossningen startar. Jag har ju fastnat för Assassins Creed igen. Eller det gör jag i omgångar. Nu är jag klar med Odessey och sak påbörja Valhalla igen. Det spelade jag när jag var gravid med Gabriel men jag slutade. Mins inte varför, men nu är jag liksom inne i tänket så jag kanske inte slutar denna gång. Vi får se helt enkelt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.