Hanna och hennes grabbar

Kalas för W

Igår kom vi iväg på kalas. Det var verkligen precis att vi hann.

Det blev lite knas med presenter. Tanken var att jag och Jonas skulle köpa nya hörlurar till tv-spel och vi skulle göra det ihop med mina föräldrar eftersom det brukar kosta en del. Men då var de nedsatta eller något så de blev för billiga att dela på, men för dyra för oss att köpa själva. Så den presenten fick mina föräldrar ge själva och så fick vi swisha en peng helt enkelt. Så tråkigt men det är så det blir när det inte blir som tänkt. Men vi hann i alla fall i tid till kalaset – båda smågrabbarna, skötväska, matstol, paket från farmor och farfar och oss själva. Vi köpte ju även presenten som var från syrran och hennes familj men den hann de hämta innan.

Det blev frallor och kaffe och det var verkligen tillräckligt. Jag var fortfarande mätt efter maten på IKEA. Vi snackade skit, smågrabbarna sprang runt. Lucas hade med sig sin Ipad och kunde spela med W. Så han roade sig också. Lite paketöppning och sen lite tv för smågrabbarna för att de skulle lugna sig. Mikael var oerhört fascinerad över att man kunde öppna alla skåp i köket.

Efter paketen var det dags för lite kladdkaka och bullar. Det räcker verkligen känner jag. Jag åt en bulle bara, även om jag inte helt följer upp min graviddiabetes, så kan jag ju tänka till på vad jag äter känner jag. Men kaffe tog jag och en bulle som sagt.

Vi åkte hem strax innan klockan 19 för Mikael var verkligen så trött! Han somnade innan lunchen i Jönköping så han var bra trött redan när vi åkte. Men han piggade på sig och nu fick han träffa alla de yngre kusinerna. Mikael och Gabriel är ju yngst men man kan dela upp kusinerna i tre delar – först är det Hugo och Julia som är födda 2003 och 2005. Sen är det Nova, Lucas, William och Viggo plus bonusarna Lova och Minnah. Detta gäng är födda mellan 2010-2013 så ni kan tänka er öset. Sista gänget är ju just Gabriel, Mikael och lillasyster som snart kommer. Varken Hugo eller Julia var med igår då de hade annat på gång. Men alla andra var med så de lekte och busade hej vilt.

Här sitter grabbarna med sin bonuskusin Minnah. Hon är väl den av alla som egentligen gillar att mysa och gosa ordentligt så där trivdes grabbarna storartat medan de tittade på tv:n.

Kvällen hemma igår var ganska orkeslös. Jag hade så ont i den främre fogen och ner i ljumskarna. Inte konstigt! Först en bilfärd till Jönköping, sen gick vi genom IKEA, både uppe och nere. Jag gick genom hela Asecs för att komma till rätt butik och sen gick vi in och åt på IKEA. Även om jag fick ta genvägarna för att komma ut till kassorna, blir det en bit.

Hann knappt vara hemma förrän vi åkte på kalaset och då packade vi med oss en hel del och sen skulle vi hem igen. Så det var ju inte konstigt att jag hade ont i fogar och ljumskar och rygg. Helt slut!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.