Hanna och hennes grabbar

Plockar tills ryggen värker

Det blev lite gjort idag ändå. När jag hämtade Gabriel passade jag på att springa in på Rusta. De hade billiga gardiner nu så jag tänkte att vi måste ha något istället för julgardiner. Så jag köpte fem kappor, fyra till vardagsrummet och en till köket. Det blev tillräckligt bra för att det ska få vara kvar.

Väl hemma åt vi mellanmål när Jonas och Mikael vaknat. Insåg att Gabriel har inget stopp i sig. Tre mackor, två skålar yoghurt samt lite rågfras. Han bara äter och äter. Men han är ju väldigt aktiv så det är ju inte så konstigt, men man blir lika chockad vid varje måltid. Dessutom insåg jag att Mikael älskar ägg så det ska det kokas mer av framöver.

Gardinerna kom upp under eftermiddagen, middagen lagades och nu efter middagen har Jonas suttit med barnen i soffan medan jag varit på övervåningen. Jag har rensat ännu mer i Skruttans rum och nu står den lilla garderoben i grabbarnas rum. Men jag är inte nöjd. Den passar verkligen inte in. Men det är för att rummet är så svårmöblerat. Så vi får se om vi möblerar om helt och hållet när vi ställer in Mikaels juniorsäng nästa år. Men nu står den där och jag har lagt in Gabriels kläder. Så får vi se hur det går.

Men nu har jag ont i ryggen. Det märks att det är tungt nu. Men jag har ju kört Gabriel till och från förskolan och gjort alla lyft själv, jag har handlat på förmiddagen och jag har plockat och fixat. Resten av kvällen ska jag vila och inget annat. Eller ja jag kommer ju vila genom att spela tv-spel.

Imorgon blir det tippen! Äntligen! Jag är trött på allt skräp som ligger nu. Så det ska bli skönt att bli av med massor som ligger och skräpar. Efter det tror jag att vi ska fortsätta till Biltema och eventuellt Jysk, vi får se. Har jag ont i ryggen får jag ta det lugnt, men vi får se.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.