Hanna och hennes grabbar

Alltså varför är det så kallt?

Ja jag vet, det är vinter och allt sådant, men det var ju trevligare väder förra veckan. Den här veckan är jag ju hemma med Mikael själv medan Gabriel är på förskolan. Då har jag alla möjligheter i världen att gå ut och Mikael på promenader och grejer, men det är ju -15 grader ute! Helt sjukt.

Hur klär man egentligen barn i sådan kyla? Räcker det med t-shirt, byxa, tjocktröja och sen overall över? Han kommer ju sitta stilla menar jag. Man blir ju alltid lite kallare av att vara stilla. Usch tycker det är jättesvårt så det är ju stora chanser att vi är inomhus idag.

Jonas fick vara vaken tills jag lämnade Gabriel idag. Sen kom mormor så jag kunde handla lite. Beslöt mig för att köpa lite ersättning att ha hemma ifall amningen inte går som planerat. Så nu borde allt vara hemma, om jag inte kommer på något mer.

Igår hann jag flytta mitt skrivbord på plats! Har dock ingen bild ännu men det kommer förhoppningsvis under eftermiddagen/kvällen om jag får tid. Jag ska se om jag kan fixa lite bland grabbarnas kläder idag. Och bestämma mig för hur jag ska göra med garderober och sådant. Vill ju liksom bli färdig med allting så jag kan andas ut den sista tiden. Det är inte mycket kvar nu tänker jag. Det är den lilla garderoben som ska gås igenom och sen är det mesta ute ur Skruttans rum. Visst vår huvudgavel och den osålda byrån står där ännu, men det får nog vara så en tid framöver tyvärr. Men det är ju lugnt, det är ju inte så att hon kommer behöva sitt rum direkt att leka i.

Jag har ju redan tankar på mitt nästa projekt, men det är större och det kommer ta tid så jag ska absolut inte stressa. Ett steg i taget. Men nästa projekt blir ett av våra förråd. Det kommer verkligen bli något att bita i kan jag lova, men det kommer bli toppen när vi är färdiga.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.