Hanna och hennes grabbar

Julen är officiellt ute efter massa stök

Eller ja allt utom gardinerna upptäckte jag. Men imorgon ska jag se om jag kan köpa en kappa eller två så vi bara kan byta. Måste säga att i vårt hus är det väldigt mycket snyggare med kappa än längder. Jag har ju alltid haft just längder men nu när julgardinerna har hängt uppe blir det något annat. Tror det är för att vi har så breda fönster. De går från vägg till vägg och består av två fönster och en balkongdörr. Så det blir väldigt brett. Men som sagt, snyggare med kappa. Så vi får se om jag hittar några imorgon som är helt ok, eller om vi får vara utan tills jag hittar några andra.

Julen är ute i alla fall. Vi har sorterat bort det vi ska slänga också så nu börjar vi få en rejäl hög till tippen. Tanken var att vi skulle åka ut idag, men det kommer ett par och ska hämta den ena byrån troligtvis nu på förmiddagen. Så vi prioriterar det. Finns det tid kvar sen får vi se om vi fyller bilen och åker ut. Hade varit skönt att bli av med skräpet som börjar hopa sig.

Medan barnen badade igår (Jonas var med dem i badrummet) passade jag på att plocka lite till uppe ifall han behövde assistans. Nu är snart allting som inte ska vara i Skruttans rum ute. Och tar det där paret byrån idag så kan vi flytta skrivbordet till sovrummet. Jag tror även att vi flyttar den lilla byrån till Skruttans rum tillfälligt. Då kan jag städa ordentligt i vårt sovrum som sen officiellt är klart, vad gäller möbler. Sen kan man alltid ändra lite, ska det vara en lampa till, ska vi köpa några dekorationer och så vidare? Men när de stora grejerna är på plats, ser man ju bättre om det fattas något.

En bra helg helt enkelt. Börjat spela lite tv-spel igen, plockat lite här och där. Verkligen en skön helg utan specifika måsten. Nu hoppas jag innerligt att det här paret tar byrån så vi blir av med den åtminstone.

Har ni haft en bra helg?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.