Hanna och hennes grabbar

Skruttans väska är packad

Jag är officiellt klar med Skruttans väska till BB. Jag har packat ner kläder, filten och blöjor. Ytterkläder också. Man vet ju aldrig vad det är för väder, med tanke på att det just nu är mellan väldigt kallt, kan det vara varmt när vi åker hem i mars. Men det kan också ha blivit kallt då med så det är lika bra att ta med både filt och overall. Jag ska börja packa min egna väska också. Åtminstone det jag inte behöver använda nu innan. Jag använder inte min Ipad så mycket så den kan jag packa ner samt en av laddarna till den. Då har jag ju även mobilladdaren nerpackad. En amningsbh för de använder jag inte nu. Jag kan packa ner strumpor och sådant och kanske någon tröja. Åtminstone börja så jag inte står i full panik när det verkligen gäller sen.

Som jag sagt tidigare, Mikael såg till att vattnet gick i vecka 32+1, vem vet vad som händer denna gång? Nu är det 29+4, jag är så tacksam för varje dag som går, samtidigt som jag blir orolig för att vattnet kommer gå tidigt ändå. Med Mikael var det som att kroppen ändå visste. Samma vecka som vattnet gick (det hände på söndagen) hade jag hämtat ut väskan från Libero och börjat plocka ihop det som skulle packas. Så någonstans inom mig var det som att jag visste att det är dags att börja med det här nu. Mycket av allt annat var också redan fixat, även om jag fick guida Jonas en del via samtal och SMS för att allt skulle vara klart hemma.

Efter duggan idag i skolan åkte jag upp till Asecs och köpte byxor och body. Insåg att vi knappt har byxor i storlek 56 så jag köpte två par, en body samt strumpor som vi heller knappt har kvar. Strumpor är seriöst det värsta plagget till barn! De allra minsta strumporna tycker jag nästan går sönder i tvättmaskinen, eller så blir de jätteslitna av det direkt. Likaså när de sitter i babyskyddet (vi har dock ett begagnat), men kardborren som är över remmen för att dra åt selen, den är ju så sliten oftast och så fastnar strumporna och dras sönder. Så det köpte jag också, men nu är jag färdig med både väska och alla inköp till Skruttan. Eller ja jag har tre inköp till, vi ska köpa ett bäddset till spjälsängen, en matta till hennes rum samt en matta som hon framöver kommer kunna ligga på när hon är på golvet. Får se om vi tar tag i det imorgon, det finns en matta i stan som jag vill ha (om det finns några kvar vill säga) och det andra blir nog att beställa för jag har inte hittat något mysigt ännu, men som sagt, vi får se.

När började ni packa BB-väskorna?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.