Hanna och hennes grabbar

Paketinslagning

Stannar bara till i två sekunder för att visa paketen! Alltså han kommer ju bli glad för att de är av den större storleken i alla fall. Ett paket med ett täcke, ett med en kudde och ett med sängkläder. I det fjärde paketet har vi ett spel. Ballongspelet. Jag köpte det i Ullared men vi hade redan bestämt att det skulle bli en present i februari. Så då ger vi ju något som är roligt i alla fall. Jag hoppas att Gabriel kommer bli glad. Min lille kille. Tänk att vi snart byter ut hans spjälsäng till en junior! Helt galet vad tiden går.

Vi köpte två juniorsängar på loppisen. De var jättebilliga och jättefina! Madrasser ingick också så de står redo nere i källaren. Nu ska vi ju byta hans säng för att hans spjälsäng ska vi ha till Skruttan. Så än så länge säljer vi ingenting själva. Det blir först nästa år när vi byter från spjälsäng till juniorsäng för Mikael. Då kan vi sälja en spjälsäng med alla tillbehör. Men det tar vi då. Nu är jag lycklig och tacksam över att vi är i början av januari och jag är redan kar med presenterna till Gabriel. En stress mindre. Vi vet dessutom vad vi kan önska av alla de andra, mer delar till järnvägen och fler tåg, ett bäddset till, kläder och kanske något memory eller liknande. Just leksaker behöver vi verkligen inte få mer av, vi har så mycket ”krims-krams” som jag säger. Alla dessa leksaker som bara ligger slängda överallt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.