Hanna och hennes grabbar

Liberoväskan hämtad

Dagen har varit katastrof. Hinner jag så kommer det ett inlägg senare. Men vi har fått lite gjort idag i alla fall. Tagit ut gåvan man får när man är med i Liberoklubben. Vår tredje väska. Nästa gång vi handlar ska vi köpa lite blöjor och grejer så vi är färdiga. Tidigt tycker kanske vissa av er, men jag är ju i vecka 29+ nu, i vecka 32+1 gick mitt vatten förra gången. Jag vill vara förberedd på det värsta.

Jag gillar de här väskorna, ja kanske inte att ha tre stycken men de har ändå varit bra. Jag vet att vi hade en sådan här en dag när vi var ute. Perfekt att ha ner flaskor och sådant i. Mina vanliga väskor är antingen på tok för stora eller väldigt små så dessa är ändå perfekta för just det ändamålet.

Och innehållet är sig likt – lite prover på smått och gott och rabattkunponger. Blir perfekt! Det är sjukt hur dyrt det är med blöjor idag! Och vi har tre blöjbarn eftersom Gabriel inte har kommit underfund med det här med pottans funktion än. Det tar tid, jag har ju svårt att sitta kvar med honom på golvnivå och Jonas har en tendens av att glömma bort att han ska sitta på pottan vid blöjbyten och alla andra tillfällen. Men snart blir det nog ändring på det.

Har ni några sådana här väskor hemma? Hur många?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.