Hanna och hennes grabbar

Boa in sig

Jag äter ju järntabletter sen en vecka tillbaka. Det har gjort att jag går ner och tar min tablett, sen går jag upp i ungefär två timmar för jag ska inte äta något under denna tid. Och jag påverkas enormt mycket av att jag inte äter! Jag blir så trött, tjurig och irriterad. Så jag kan faktiskt inte vara med resten av familjen om jag ska vara helt ärlig, jag skulle vara så elak.

Så jag har hittat på lite olika saker när jag suttit uppe. Jag har varit duktig på att uppdatera här i bloggen, både det ni fått läsa direkt och det jag hållit hemligt. Jag har kunnat tvätta mig varje morgon och fixa iordning mig. Jag har kunnat fundera och planera hur vi kanske kan lösa hur det ska se ut här uppe. Som jag sa i mitt tidigare inlägg så ska skruttan ta över mitt kontor och så vidare. Men det är ju inte bara ett kontor, det är ju en avlastningsplats för precis allting. Så jag har börjat titta ut och planera vad som ska stå vart. Hur kan vi utnyttja alla våra ytor på bästa sätt? Sådana här grejer älskar jag att fundera på. Så jag är så glad att jag får den här tiden varje morgon.

Dessutom har jag ju möjligheten att städa utan att barnen stör mig. Jag kan gå och damma, dammsuga och plocka undan i lite lugn och ro. Men det gör ont i magen. Jag hör hur grabbarna härjar runt där nere och Jonas måste gå upp tidigare varje morgon. Det är inte roligt och jag får så dåligt samvete. Nästa vecka kommer vi inte ha det så här. Då börjar Jonas jobba och då är det jag som tar grabbarna. Så det ska bli spännande och se hur det går. Men det är ju också lite därför jag vill få undan så mycket som möjligt redan denna vecka. För vi kommer inte ha lika mycket tid framöver sen. Vardagen börjar för alla om två veckor, även om den förändras veckan därpå för min del och smågrabbarnas.

Jag hade tänkt att lägga in ett gäng bilder här, och inlägget skulle kommit tidigare, men nu strular appen igen. Jag blir så irriterad. Eftersom jag inte alltid kan sitta vid datorn, behöver jag kunna uppdatera i telefonen. Men efter att jag lagt upp alla inlägg om graviditeten, har appen hängt sig. Den accepterar inte att jag laddat upp dessa inlägg och jag kan inte spara några nya inlägg. Och det i sin tur leder ju till att jag inte kan lägga in bilder i mina inlägg. Självklart kan jag göra det vid datorn, men jag måste ha en sladd mellan dator/telefon och jag har inte ännu en sladd att lägga bort. Men det är ett mindre problem så jag ska ta tag i det. Men sen är det ju den lilla detaljen, vi ska plocka undan den stationära datorn och sälja skrivbordet, var ska jag sitta med min laptop och skriva i så fall? Vi får se hur vi gör.

Men jag fixar och trixar lite. Barnens bord har ställts in i deras rum och jag har plockat undan lite smågrejer. Det stod exempelvis en pappkasse tom på golvet. Den har varit på övervåningen i över ett år! Det är en mindre kasse med reklam från min optiker. Jag köpte linsvätska som jag gick upp med, men tror ni jag tog ner kassen? Nej det gjorde jag ju såklart inte, så den har stått här. Varenda gång jag kommit ner för trappen har jag kommit på att jag glömt den. Eller när jag kommit upp och sett den igen.

Skruttans kläder har hamnat i hennes garderob i rummet, vet inte hur jag ska göra med grabbarnas kläder igen. De har en garderob men där finns det ju massor av andra saker (såklart) och sen har vi en mindre garderob ståendes i Skruttans rum. I den lilla garderoben har jag lagt in kläder som Mikael kan ha, samt hängt deras skjortor och så vidare. Med andra ord är det kläder lite här och var och det gillar jag verkligen inte. Men jag vet inte om jag vill ta in garderoben till deras rum. Något säger mig att de kommer öppna den och ta ut alla kläder. Så frågan är om man ska lämna den tom och istället ha kläderna i deras stora garderob. Nackdelen med garderoberna i vårt hus är att det finns inte så många hyllor. Jag tänkte jag skulle försöka mäta och köpa korgar i någon butik som passar, då kan jag förhoppningsvis få in lite mer kläder i dom tänker jag. Men hur jag än mäter så tycker jag inget mått passar. Får försöka kolla på ritningarna på exempelvis IKEA. De brukar ju skriva upp måtten på insidan och så där.

Nej så inga bilder denna gång, jag hoppas jag kan fixa det snart, kanske redan till nästa inlägg. Jag har tagit flera bilder som jag gärna vill lägga upp, men dumma app! Är det någon annan som haft så mycket strul som jag haft?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.