Hanna och hennes grabbar

Bakar och fixar

Denna julen känner jag mig än så länge inte stressad. Alla klappar är inslagna förutom en. Den slår vi in på torsdag kväll eller till och med fredag förmiddag. Teknik som ska uppdateras och fixas så det kan användas direkt är anledningen till den sena inslagningen.

Jag har bakat under flera dagar. Inte från morgon till kväll men något litet varje dag. Igår gjorde jag till exempel två vändor med ischoklad, dagen innan blev det en omgång knäck.

I onsdags fick jag skicka två pepparkakor till förskolan innan jag själv åkte till plugget. Älskar verkligen dessa traditioner!

Idag har jag bakat både kokostoppar doppade i choklad samt snickerskaka. Jag ska smälta och hälla choklad över också men det gör jag imorgon istället.

En omgång i diskmaskinen och tre omgångar i tvättmaskinen har vi också hunnit med.

Vi har även planerat upp nästa vecka så vi hinner allting. På måndag pluggar jag sen tenta på tisdag. Kvällen engagerar vi till att kasta plast och kartonger här hemma, för ett på onsdag åka till tippen med lite större grejer. Börja städa ska vi göra också på onsdag.

På torsdag ska vi storstäda hela huset och griljera skinkan för på fredag firar vi jul med mina föräldrar. Eller det är Lucas som firar jul, han är ju inte med oss detta år.

På lördag gör vi det allra sista – bakar bröd och städar av lite lätt på toaletter och sådär så det är fräscht. Alla ska bada/duscha och sen ska Lucas åka till sin biologiska pappa.

Söndag är det äntligen julafton! Då kommer mina föräldrar hot samt min syster och hennes familj. Det ska bli så härligt att fira här hemma. Barnen kan lägga sig när de är trötta och vi får umgås med de andra så länge vi vill.

Vilken julafton det kommer bli!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.