Hanna och hennes grabbar

Julmarknad

I söndags var vi på julmarknad i Eksjö, det var så mysigt!

Först tänkte vi åka närmare eftermiddagen men kom på att det är lika bra att åka efter lunch så vi har ett tag på oss. Inte för att det tar flera timmar, men slippa stressa liksom.

Lucas var inte lycklig. Han vill ju aldrig göra något annat än att spela. Men eftersom vi skulle vara i en annan kommun och vara borta ett tag, fick han vackert följa med. Men jösses va tjurig han va!

När vi letade parkering mötte vi mor och syster med tjejerna. Så snopna vi blev! Åker samtidigt men ingen har nämnt något för den andra. Vi mötte dom på marknaden sen, parkerade nämligen i olika delar av staden. Mor sa att Lucas utstrålade tjurighet lång väg.

Det är verkligen så tråkigt att han ska vara så negativ! Får han inte som han vill så tjurar han. Och enligt honom ska alla ha tråkigt i ett sådant läge så han tjurar för att göra oss andra tjuriga.

Jag ville handla mer än karameller men det var sådan kö till de grejer jag ville h. Var sugen både på sylt och korv, bröd och kanske en ost. Men icke. Så mycket folk så jag orkade inte vänta.

Men det var mysigt att komma ut, det var halt men mysigt. Älskar julen och dess marknader! Får se om vi åker iväg i helgen igen, då är det i nästa grannkommun.

Brukar ni åka på marknad? Sommar/vinter?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.