Hanna och hennes grabbar

Sömnbrist

Jag är så trött! Inte lång tid kvar så det är bara att hålla ut

Igår var jag hemma med Mikael för det var dags för 18-månaders kontroll och vaccin på BHV. Han växer verkligen som han ska, jämförde grabbarnas siffror och det skiljer ungefär ett kilo och några centimeter på deras siffror. Kul att se att båda följer sina kurvor ordentligt.

Jag pluggade en hel del under eftermiddagen men först var jag tvungen att vila. Jag kan seriöst inte bara sätta mig ner när jag vaknat för jag blir som ett lik. Orkar inte göra något. Men efter en vila och en monster blev det bättre.

Strax innan klockan 22 igår vaknade Mikael med ett illskrik. Jag skojar inte, jag trodde det var någon ungdom utanför huset som skrek så gastkramande var det. Men han somnade om fort och jag gick upp och la mig.

Strax efter klockan 4 var det dags igen. Inte lika gastkramande men han väckte mig. Nu är klockan 05:12 och jag har inte somnat om. Ska kliva uppgick fixa till mig strax.

Men hur ska jag orka dagen? Först dugga. Sen genomgång och uppgifter och sen omdugga . Efter det ska vi köra lite mer grupparbete tillsammans innan jag får åka hem.

Nu börjar jag bli riktigt nervös kan jag säga. Om jag inte klarar mina omduggor idag, har jag bara nästa gång på mig, annars blir det under omtentaveckan som är i januari. Det vill jag verkligen inte. Så kungar jag sådan ångest. Jag måste plugga hela vägen till Jönköping för jag har inte ens tittat på prefix/suffix ännu. Men jag är så trött så jag vet inte hur jag ska få ihop detta.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.