Hanna och hennes grabbar

Fel dag i huvudet

Alltså jag tror ju det är söndag idag och jag förstår verkligen inte varför.

Det blev till och börja med inget Jönköping varken igår eller idag. Vi valde att beställa hem det vi skulle ha i stället. Vi tog en promenad här hemma, gick förbi H&M men hittade inte det jag ville ha. Då svängde vi förbi Kappahl där vi köpte både vantar och pepparkaksdräkter till barnen. Jag hade en rabatt där så det blev mycket billigare än i vanliga fall. Jag handlar nästan alltid vara när det är någon rabatt eller om jag har bonus, det blir så fruktansvärt dyrt annars.

Vi hr plockat lite. Det sista pyntet inför advent är på plats och Jonas har burit ner kartongen. Jag har bakat saffransbollar från ”baka med Frida” på Instagram. De smakade bra men blev inte vackra. Men så länge det är gott tänker jag.

Varvat matlagning och fix med plugg och nu sitter jag i fåtöljen, lite plugg och mer spel. Är det lördag så är det. Börjar dock bli nöjd med hur många ord jag kan av veckans. Kanske jag klarar av den Duggan jag ännu inte gjort än. det blir ju att jag inte hinner plugga lika mycket på prefix/suffix men hellre bomma dom än ordgrupperna.

Har minuset en bra lördag?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.