Hanna och hennes grabbar

Helg!

Ja det är ju helg (torsdag) men jag tar ju inte helg på riktigt. Jag gjorde klart och skickade in mitt quiz igår men sen dess har jag även hunnit kolla en film inför grupparbetet. Dessutom har jag ju dugga på tisdag så jag pluggar ord lite titt som tätt. Märkligt att man aldrig tar helg när man pluggar, det är alltid något man måste träna på.

Men i helgen händer det massor! Vi behöver åka till Jönköping imorgon fredag. Detta för att köpa de sista julklapparna till barnen, både från oss och från mina föräldrar. Jag funderar starkt på att ta med mig Gabriel på tåget från Nässjö. Jag har biljetter som brinner inne så jag kan lika gärna utnyttja dom till att han ska få uppleva lite annat. Han älskar ju tåg tänker jag. Och om jag orkar kanske jag tar tåget från Jönköping men då får Mikael åka med i istället. Vi får se hur det blir. Det ska ju passa i tid för oss också.

Vi har börjat julpynta med här hemma. Passar på att städa ordentligt och byta ut lampor till stakar och stjärnor, gardiner åker upp och om jag hinner blir kommer granen upp under helgen också, båda om vi har tur.

Sen på söndag är det dags för julskyltning i Vetlanda! Så kul. Jag brukar nästan aldrig köpa något, men det händer något i stan och det är roligt att komma ut tänker jag. Det enda tråkiga är att Jonas ska jobba så det kommer bli kaos i vanlig ordning, men det får gå ändå tänker jag.

Har ni några planer för er helg?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.