Hanna och hennes grabbar

Ramlat, shoppat och ny vecka

Den gångna veckan har varit så konstig!

I tisdags när jag skulle gå till bussen halkade jag utanför vårt hus. Jag skrapade knät och haltade duktig. Men skruttan puffade på mig så jag visste att hon mådde bra.

I onsdags insåg jag att jag drog till axeln ordentligt också och jag har fortfarande ont i den. Det är så störigt!

Men i torsdags var det roligt. Då åkte jag och Emelie till Ullared. Jag hade en lista och jag kunde pricka av ganska många saker. Grabbarnas julklappar är i princip färdiga och jag fyllde på med duschgrejer och sådant.

Det får bli en tråkig bild men det här hittade jag till skruttan. Ett par byxor, en pyjamas och två bodys. Vi ska inte köpa speciellt mycket eftersom vi sparat från grabbarna. Men lite ville jag ändå ha. För att Emelie inte skulle ana något, så sa jag att detta va till en i klassen.

Jag ville hittat ett set med sängkläder men de lyckades jag inte med. Det fanns inga roliga direkt så det får vi hitta hemma istället.

Ny vecka. Idag är det 23+1. Jag vet inte om folk har börjat fatta här hemma, i så fall är de duktiga på att hålla tyst om det. Det har börjat bli svårt att dölja det ordentligt nu. Gabriel sparkas så mycket när man ska byta blöja så jag är rädd när jag gör det. Han har fått in ett par träffar som gjort mig orolig men det har gått bra.

Jag mår illa igen, och det känns som konstant! Jag måste äta lite då och då för att inte bli illamående men det är svårt att göra det när man är bland folk, eller i detta fall, familjen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.