Hanna och hennes grabbar

Har tagit helg

Torsdag morgon och strax åka till Ullared. Så tekniskt sett har jag helg men kan man ha helg när man pluggar?

De tre dagarna som gått har å ena sidan swishat förbi, å andra sidan sniglar sig fram.

Skola i dagarna tre men det sköna är att alla dagarna började vi 10.15. Så inga supertidiga uppvaknaden.

I måndags hade vi en kort föreläsning innan vi fick uppgifterna till nästa grupparbete. Jag fick den här gången en helt okej grupp att jobba med men jag hade gärna jobbat lite själv. Det tråkiga är att två bor i Jönköping, jag i Vetlanda och den sista runt Gislaved. När vi ska jobba ihop behöver vi alltså ta oss till Jönköping, jag hade hellre haft mina gruppmedlemmar i Eksjö/nässjö så man slipper gå upp tre timmar innan man ska vara där.

I tisdags hade vi en gästföreläsare. Det började kanon och sen va man trött. Det var svensk medicin på engelska. Han pratade engelska men inte tillräckligt mycket. Jag hade gärna sett att hela föreläsningen va på engelska och om vi mot förmodan inte förstod något, så kunde han ta just den biten på svenska. Nu hoppade han fram och tillbaka mellan språken så man behövde ju inte ens fokusera på att lära sig engelskan när han ändå sa de på svenska.

Jag åkte faktiskt hem tidigare. Jag orkade inte mer. Då missade jag genomgången av de uppgifter vi fått, men dessa år återigen grupparbete så de får berätta för mig.

Igår onsdag hade vi dugga och övningar i att böja latin. Jag gjorde fem delar av duggorna – veckans tema + prefix/suffix, förra veckans tema + prefix/suffix samt suffix/prefix från två veckor tillbaka. Jag fick godkänt på fyra av dom men orden från förra veckan missade jag med ett ynka poäng! Så störigt! Nu måste jag även denna vecka fokusera på dom orden, plus prefix/suffix, plus nästa veckas tema. Jag hade hellre missat prefix/suffix för dom återkommer ju varje vecka. Behöver inte plugga på något extra som jag måste göra nu liksom.

Men idag blir det Ullared och jag har en lista att gå efter. Jag hoppas jag hittar i princip allting så man är färdig med årets julklappar och sådant.

Hoppas ni får en bra idag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.