Hanna och hennes grabbar

Dessa stressiga söndagar

Alltså mitt liv är egentligen inte jätteroligt just nu. Det är så mycket plugg som tar upp min tid att det känns som jag inte hinner med något annat. Men jag får ju faktiskt skylla mig lite själv också. Jag ligger ju efter med mina ord och det har jag mig själv att skylla. Jag kunde åkt in och gjort orden och sen åkt hem. Men två gånger har jag gett upp och inte åkt för jag inte fått in orden i huvudet. Det stör mig så enormt mycket att jag inte får in vissa ord! Fattar inte varför det ska vara så. Idag testade jag något nytt på morgonen – jag tog knappt 10 ord, sen kollade jag dom om och om igen. Nu kan jag typ dom orden faktiskt, jag hoppas jag kommer ihåg dom om ett par timmar. Men jag kan inte sitta och göra så med alla orden, då hinner jag verkligen inte med något annat.

Men det är söndag idag och dagen då Jonas åker till jobbet. Imorgon har förskolan planeringsdag så barnen ska ut till Sjunnen innan klockan 17 eftersom Jonas är den som kör till jobbet kommande vecka. Så det är den röriga söndagen för Lucas ska hämtas också. Tur vi har mormor och morfar!  Jag hann handla innan klockan 9 och nu ska vi strax gå ut för en promenad så grabbarna får lite luft. Mikael har varit så trött det senaste innan lunch så vi får kasta om lite i våra planer. Men vi har nog fått någon form av bättre rytm förhoppningsvis. Tvättmaskinen ska få veta att den lever idag, ett stort berg med tvätt och jag vill hinna med så mycket som möjligt. Jag kunde börjat igår, men jag orkade inte först och sen glömde jag bort att jag skulle tvätta. Så det får bli stortvätt idag. Enda fördelen från tidigare dagar är att vi har matlådor så det räcker för veckan. Visst, nu ska jag laga mat i eftermiddag innan Jonas åker, men då kan jag frysa in lite åtminstone så jag slipper tänka på det en annan dag.

Det skulle vara skönt att få träna idag, har inte tränat på tre veckor, men jag vet inte om jag hinner. Jag borde prioritera träningen men då måste jag hinna nu innan klockan 15, senare har jag ju ingen bil och jag vill inte gå till och från gymmet. Visst låter det hemskt? Men att gå till och från tar så mycket energi för mig så jag orkar ingenting på gymmet sen. Så jag brukar ta bilen för att kunna fokusera på gymmet, men jag får kanske tänka om idag. Vi får se, det skulle vara skönt med ett pass men jag har ju som ni ser 1000 andra saker idag också.

Brukar ni spara saker till söndagar som jag tydligen har gjort, eller är ni duktiga på att sprida ut sysslorna över veckans alla dagar?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.