Hanna och hennes grabbar

Så negativ!

Alltså nu har det gått en vecka sen jag uppdaterade och jag har inte velat uppdatera. Jag är för tillfället så negativ så det blir liksom inga roliga inlägg.

Hela helgen var jag tjurig och ilsk. Jag har egentligen ingen anledning, och ändå har jag det.

Jonas är ju världens bästa make och pappa, det vet ni ju. Men ibland är han så trög och kan inte lägga ihop två och två, även om han får alla delar av pusslet.

Jag älskar honom för att han tar barnen på natten eftersom jag inte kan somna om. Men han ska alltid vara vaken så länge kvällstid så han blir trött dagen efter. Jag själv försöker lägga mig så jag ska få hyfsad mängd sömntimmar. Men inte han. Så jag får ju dåligt samvete när han får vara vaken och jag ligger och snarkar. Men samtidigt får han ju skylla sig själv när han lägger sig så sent.

Jag fattar att han är trött på grund av detta men man måste ändå aktivera barnen, inte sätta dom framför tv:n. Jag ville dessutom plugga men det var omöjligt eftersom ungarna härjar. Och inte gick Jonas ut trots att jag vintage om att ni in gå ut så jag får plugga. Det va kaos.

Så i måndags brast de. Jag knäcktes totalt. Jag känner att mina studier nu blir så pass lidande att jag inte vet hur jag ska hinna ifatt. Jag frågade om det ens är lönt att vi fortsätter, att jag ens fortsätter plugget för det går åt helvete. Varför ska vi bo ihop när vi tydligen inte kommer överens om vad man gör med barnen jag va så trött och irriterad. Hans svar? Ja men vad ska han göra när jag är irriterad och säger att jag skiter i allt. Jag kontrade med varför tror du jag är irriterad?

Jonas gör så mycket men han inser inte att jag kanske behöver sitta ensam ett par timmar för att studera. Då är det upp till honom att aktivera barnen. Han tror att aktiviteten ska vara att titta på tv, jag säger gå ut så de får leka av sig.

Så jag har varit trött och irriterad, han har varit trött och irriterad och han säger ju aldrig något, jag måste alltid ta upp allt och kritisera. Sen kan han heller aldrig ge någon respons. Eller mothugg. Så jag måste fortsätta dra i de och ställa frågor om vad vi ska göra.

Och detta har så enormt mycket energi av mig att jag inte vet vad jag ska göra.

Så veckan har varit skit. Jag vill inte plugga mer, jag hinner inte med något. Och han sitter i soffan och kollar på tv med barnen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.