Hanna och hennes grabbar

Tentaskrivning

Igår va det dags för tenta. Jag vet redan nu att det blir minst tre moduler som ska göras om eller kompletteras.

Vi började 8.15 med information och 3 moduler. Dessa va egentligen lätta. 30 frågor i varje med fyra alternativ. Ett var rätt. Man fick 30 minuter till varje del. Jag var dock klar redan 8.50. Man fick gå ut och vi som blev klara satte oss utanför, snackade och dividerade om svaren.

10.30 drog vi igång igen och detta moment innehöll Word. Vi hade till 12.15 på oss att göra och skicka in uppgiften. Jag var så nöjd med min inlämning. Va verkligen trygg med alla moment. Sparade och skickade. Idag är jag inte lika lycklig. Av någon anledning, flyttade sig några bilder, så uppgiften är fel. Allt skulle vara på en sida, nu är det två. och jag vet inte varför. För när jag kontrollerade va de rätt. Så irriterad!

Lunch och skitsnack.

Del 3 va tuffast. Fyra timmar och två moment. PowerPoint och Excel. Jag fastnade på en grej i PP. Jag kom verkligen inte ihåg hur jag skulle lösa det. Sparade och gick till excel. Allt gick bra tills jag inte förstod en uppgift. Allt låste sig. Till slut gav jag upp. Gick tillbaka till PP. Kom önskningar på lösningen. Till slut sket jag i de, skickade in och gick.

Jag vet att jag inte kommer få godkänt på modul 3, 5 & 6. Så dom går jag göra om. Förhoppningsvis förstår dom att jag aldrig skulle skicka in Word så som jag gjorde utan att något hänt. Annars får jag väl göra den med.

Jag ville bryta ihop på vägen hem för jag var så trött. Jag förstår varför det är en heldag men jag tycker inte det är rätt. Jag hade gärna delat upp det mer. Jag kom ju inte på mina lösningar för att jag suttit för länge jag hade behövt gå runt, fundera, släppa datorn. Kanske ätit något. Men nej. Visst åt vi under tiden. Jag hade lite godis och en drickyoghurt. Men komma ut salen i mer än fem minuter liksom.

Nej detta var verkligen inte min stil.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.