Hanna och hennes grabbar

Planering planering

Söndag och det planeras för fullt!

Veckan har varit ganska bra trots att jag känt mig stressad. Men jag börjar hitta lite ljusglimtar i tillvaron. Jag försöker planera in en eller två extra dagar i Jönköping framöver för att skriva på hemtentamen. Vi har inte fått den ännu, vi får den på torsdag, men jag behöver ändå planera. Jag måste inse att det är omöjligt att plugga när barnen är hemma. Det är sådant kaos.

Vi har inte så mycket tid i Jönköping framöver. Detta är just för att vi har denna hemtenta. Men vissa dagar kan man stanna kvar längre, typ att vi börjar vid 10 men jag kan åka till 8, eller att vi slutar vid 12, men jag kan stanna kvar och åka hem senare. Kanske även åka upp en dag när jag är ledig, och Jonas är hemma med barnen, bara för att få lite lugn i mitt skrivande.

Jag och Emelie ska åka till Ullared igen. Det är faktiskt bara 2,5 vecka kvar. Så jag planerar för vad jag behöver handla hem – julklappar, kläder och födelsedagspresenter till Gabriel, plus lite annat som vi behöver k vardagen.

Och dessutom – jag fick ett ryck och började röra runt i grabbarnas urväxta kläder! Ska sortera upp och börja lägga ut en del på loppis, det är dags för de nu känner jag.

Förresten, igår var vi först i lekparken på dagen, här kommer lite bilder!

Har ni haft en bra helg?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.