Hanna och hennes grabbar

Vilka veckor

Jag har sådan ångest. Senaste veckan har varit total kaos och det blir inte bättre nu. Jag funderar seriöst på att skita i att plugga, det går inte mer känner jag.

Jag pluggar 100% absolut. Det är mycket. Men dessa veckor nu har vi med än 100% på schemat.

Förra veckan hade vi tre dagar i plugget, två praktik. Utöver det ska vi till idag då hinna plugga ca 150 ord+20-30 prefix/suffix. När ska man hinna?

När jag kom hem från praktiken var jag ett vrak. Så mycket att ta in, så mycket nya saker. Det var ett ständigt kaos helt enkelt. Dessutom inte Jonas till jobbet 40 minuter efter jag kommit in genom dörren, så nu va de jag som hade läggningen. Helt okej, vi är en familj. Men någonstans där under kvällen skulle jag hinna plugga. Hur?

Samma sak på fredagen. Jonas åkte strax efter jag kommit hem, jag ska ta hand om barnen och sen måste jag plugga. Men frågan är, hur mycket fastnar i huvudet, när huvudet är mos av dagens intryck?

På lördagen vill jag ju inte plugga men det måste jag. Hur ska jag lösa det när Jonas sover efter sitt pass? När han kom upp bröt jag ihop av trötthet. Så då somnade jag. Sen åt vi, behövde handla och spendera tid med Lucas. Med andra ord inget plugg.

Söndagen försökte jag även om det var svårt. Men nu började jag ge upp. Varför stressplugga på söndagen, när duggan är på tisdag, det vill säga idag? Hur många ord kommer jag lära mig? hur många kommer jag minnas?

Så idag är jag inte i skolan. Jag orkar inte. Jag är så stressad över att splittra mig så enormt. Hinna plugga för duggan, ta in info från praktiken och utöver det, det är en ny dugga nästa vecka + en enorm tenta. När ska man hinna plugga?! som sagt, nu pluggar jag 100% men vi är i skolan/praktik så pass mycket. Hur ska jag hinna plugga när jag kommer hem då, när jag är hemma sent nästan varje dag? Jag får inte ihop de.

Så jag funderar seriöst på att släppa de här. Det är inte värt att må skit för att få en utbildning. Nu vet jag ju att jag har dubbelt så många ord till nästa tisdag och jag vill hinna plugga till tentan. Men hur? De här veckornas upplägg är katastrofala.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.