Hanna och hennes grabbar

Medan jag är i skolan…

…kan ni få se lite från den senaste tiden! Nu kan jag äntligen lägga upp bilder från telefonen igen.

I förra veckan hittade vi en matta på maxi. Visste inte ens att de sålde mattor. Hur som helst, mattan är 155cm i diameter och långhårig i en härlig grå färg. Med andra ord passar den perfekt i vårt sovrum! Eller kanske hade gärna tagit en större, men jag kunde inte låta bli, nu ser vi i alla fall hur det kan se ut framöver. Tyvärr får ni bara se mattan, det är kaos i sovrummet med grejer som ska flyttas och lite, så håll till godo, snart kan jag visa mer.

Till vänster är lampfoten och lampskärmen jag köpte i Ullared. Så nöjd! Och på ÖoB hittade vi en kruka som passade perfekt! Nu ska jag bara köpa växter och sen är det också klart. Fönstret ska även få en ny rullgardin så när allting är kört, får ni se hur det ska se ut.

Grabbarna har börjat sitta bredvid varandra och titta ut på baksidan. Eller ja, de slår hellre på rutan vilket vi inte tycker om. Men de är så söta när de sitter där! Och i torsdags tog dom helg. Då var det veckans sista dag på förskolan. Numera bär de sin egna ryggsäck till och från bilen, så himla gulligt!

Förra helgen, den 14-15 oktober, bjöd jag Jonas på en helg i Örebro. Eller ja, jag köpte biljetterna i present när han fyllde. Sen fixade jag hotell efteråt när vi kommit överens om hur vi skulle lägga upp helgen. Biljetterna var till Nour el Refai och hennes stand up-show. Kul tyckte vi och kände hur skönt det var att göra något för oss. Härligt hotell och god mat var det också! Synd bara att jag åkte på världens migrän så jag inte kunde njuta fullt ut.

Men så skönt att kunna lägga ut bilder igen, äntligen liksom!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.