Hanna och hennes grabbar

Helgen i Örebro

Jag insåg precis att jag la bara upp bilder tidigare idag, men jag har ju inte berättar ingående om vår helg i Örebro! Så det ska ni få veta allt om nu.

Jonas fyller år den 7 oktober. I år köpte jag biljetter till Nour el Refai och hennes show. Vi hr Boda sagt att vi vill se den, men varenda gång hon var i närheten så jobbade Jonas. Och så fick han nytt schema. Än en gång jobbade han. Så jag frågade mor om hon kunde ta kidsen och vi kunde vara borta över natten. Absolut! Nour skulle nämligen till Örebro och där har vi ju något mer, eftersom Jonas kommer därifrån.

Så jag köpte biljetter och sen funderade jag på hotellrum. Till slut lät jag Jonas bestämma. Och han tyckte som jag – det ör ju mysigt att få vara själva ibland med. Så jag bokade ett hotellrum på Scandic Grand Örebro. Och vi blev så nöjda!

Hotellet ligger precis vid conventum och strax bakom hotellet låg teatern vi skulle till. Det fanns gott om mat runt omkring så det kunde vi också fixa.

Eftersom Jonas jobbade natten till lördag hade jag kaos på förmiddagen. Barnen var som galna! De gjorde allt de inte skulle göra, samtidigt som jag försöker fixa med allt innan vi ska åka. Men vi kommer iväg när vi ska, men vilket väder! Det regnade och blåste. Gjorde ju inte oss något egentligen eftersom vi satt i bilen.

I Örebro hoppade jag ur bilen och checkade in. Blev imponerad över hur snyggt det var i foajén. Vi parkerade bilen och gick in på rummet, så snyggt! Lite liten toalett, men jag ska absolut inte klaga.

Det blev en dusch, sen sminka sig och fixa. Strax innan klockan 18 gick vi mot teatern och välborne fick man gå ner i källaren för att köpa dryck och snacks. Det var så mysigt! Första gången jag gör något så här, så jag har så imponerad av allt!

Showen var så bra! Men för min del blev den lite för lång. Det höll på i ungefär 75 minuter. Hon som värmde upp var så rolig. Först trodde jag hon bara skulle skämta om Pippi Långstrump och det var inte jättekul, men sen kom annat roligt. Sen var det Nours tur och det var kanon! Mycket igenkänning, även för Jonas del. Tyvärr fick jag sådan huvudvärk! Så jobbigt men det gick ändå.

När det var slut valde vi att gå tillbaka till hotellet för att äta middag där. Och vi ångrar oss inte! Vilka goda hamburgare! Trots att jag var proppmätt åt jag upp allt (Jonas också) för det var så galet gott! Vi satte och njöt lite innan vi la oss för natten.

Frukosten var inte lika imponerande men vi blev mätta och sen styrde vi bilen mot Frövi. Där bor mina svärföräldrar och det var så trevligt. Vi snackade och snackade, innan vi styrde kosan hemåt.

En så härlig helg, och framför allt välbehövlig!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.